Lectură de 2 minute

17 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Altex începe campania de Black Friday de iarnă. Reduceri de până la 50% la tablete, telefoane și electrocasnice mici

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex dă startul primei campanii de Black Friday din 2022. Black Friday a  început pe 17 februarie și durează o săptămână, până pe 23 februarie. Ȋn această perioadă, retailerul are mii de produse disponibile, atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

,,Black Friday de Iarnă a devenit o tradiție și este un eveniment de cumpărături apreciat de clienții noștri. Este o bună ocazie ca ei să-și reȋnnoiască tehnologia pe care o folosesc zi de zi, să aleagă produse noi, mai performante, cu un consum mai redus de energie. Promoțiile din campanie ajung până la 50%, iar produsele alese sunt din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, produse pentru copii, sport, mobilă etc”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Reduceri la telefoane, tablete și electrocasnice mici

Altex oferă reduceri de până la 50% mai mici la telefoane, tablete, electrocasnice mici și accesorii beauty. Produsele cosmetice, cele din categoria de sănătate și băuturile sunt, de asemenea, reduse cu până la 50%. Categoriile bricolaj, sanitare și mobilă au reduceri de până la 40%, iar laptopurile, gama IT și electrocasnicele mari, de până la 30%. Pentru acestea din urmă, clienții pot primi și un voucher de 150 de lei, dacă predau produsul vechi la schimb.

Clienții care au nevoie de mai multe informații despre produse și care doresc să le testeze, ȋnainte de achiziție, vor avea parte de consultanță de specialitate, de la personalul Altex din magazine.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, cu dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și până la 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Și serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday de Iarnă a Altex Travel este un Circuit de 7 nopți ȋn Turcia – Antalya, Pamukkale, Laodicea, Hierapolis – care include: transport aerian, taxe aeroport, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, asistență turistică ȋn limba română, la numai 99 euro/persoană.

Altex activează pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. Compania va deschide zece magazine în 2022 și va angaja până la 1.000 de salariați.

Citeste si:
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
Arçelik lansează Beko Europe, după acordul cu Whirlpool Corporation
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex începe campania de Black Friday de iarnă. Reduceri de până la 50% la tablete, telefoane și electrocasnice mici