Lectură de 2 minute

28 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Black Friday 2020 ALTEX: 5 săptămâni de reduceri chiar și de peste 50%

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Altex începe promoţiile de Black Friday în toate magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară, dar şi pe platformele online dedicate Altex și Media Galaxy. În contextul actual, în care respectarea distanțării sociale este necesară, retailerul a extins perioada de campanie până la cinci săptămâni, astfel că promoțiile se vor desfășura în perioada 29 octombrie - 2 decembrie.

Altex a pregătit în cadrul campaniei de Black Friday reduceri chiar și de peste 50% la toate categoriile de produse pe care retailerul le comercializează atât online, cât și offline în magazine (electrocasnice mici și mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice).

Campania Altex de reduceri se desfășoară cu mesajul ”Fii primul la oferte”.

Cu toate că pandemia a avut un impact important la nivelul lanțurilor de aprovizionare externe, Altex va asigura o bună disponibilitate de stocuri pentru categoriile de produse unde cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranziției la work from home și la școala online: laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, telefoane smart, rutere wireless, camere web.

„Trecem printr-o perioadă atipică, iar sănătatea și siguranța clienților si angajatilor noștri este prioritară. De aceea am decis ca anul acesta să desfășurăm promoțiile de Black Friday pe o perioadă mai lungă, pentru ca oamenii să aibă timp suficient să aleagă produsele de care au nevoie. Cu garanția că avem stocuri suficiente în magazine și depozite și o gamă variată de produse la reduceri mari, invităm clienții să intre pe site sau să vină în oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex și Media Galaxy din țară pentru a vedea, testa și alege produsul potrivit în siguranță. Clienții pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutăm, totodată, inițiativa retailerilor care, la rândul lor, au luat decizia, să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o perioadă de timp extinsă pentru cumparaturi”, a declarat Raul Filip, Director Achizitii, Altex România.

Altex acordă atenție protecției clienților și angajaților, astfel, in magazine se respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților)
  • magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • în magazine au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară.

Citeste si:
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2020 ALTEX: 5 săptămâni de reduceri chiar și de peste 50%