Lectură de 3 minute

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Altex deschide un nou magazin Media Galaxy în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de locații fizice și inaugurează primul magazin Media Galaxy din orașul Arad. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 2 noiembrie, oferă o gamă variată de produse electro-IT, dar și de servicii precum livrarea cu 2 oameni, consultanță la raft, rambursare diferență dacă găsesc în altă parte același produs mai ieftin, soluții de finanțare flexibilă și punct de service în magazin. În perioada 2 – 8 noiembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de cele mai importante reduceri la sute de produse din toate categoriile în cadrul campaniei de Black Friday. 

Sursa foto: Altex/ Media Galaxy

Extinderea rețelei de magazine Media Galaxy reprezintă un pilon important al strategiei de dezvoltare a companiei, care vizează accesul rapid și convenabil la o varietate extinsă de produse, la cel mai atractiv raport calitate-preț.

Continuăm să investim ȋn deschiderea de noi magazine, iar Aradul face parte din planul nostru de extindere și dezvoltare. Prin deschiderea unui nou magazin Media Galaxy reușim astfel să fim mai aproape de clienții noștri și să acomodăm nevoile acestora de calitate și performanță, prin intermediul unei game variate de produse electro-IT.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România

Situat în Centrul Comercial AFI, recent inaugurat pe Calea Aurel Vlaicu nr. 14, magazinul Media Galaxy din Arad are o suprafață de peste 2.500 mp și promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț. Tot ȋn Arad, retailer-ul mai deține două magazine Altex (Altex Arad Terra în str. Banu Mărăcine nr. 6 în Complex Comercial Kaufland și Altex Arad Greenfield în Calea Radnei nr. 294A).

Peste 30 specialiști Media Galaxy sunt pregătiți să ajute cumpăratorii cu sfaturi și să le dezvăluie noutățile tehnologice din spațiile demonstrative special amenajate. Magazinul oferă pe lângă o gamă variată de produse și o paletă de servicii diversificată, care facilitează contactul dintre consumator și tehnologie: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit și extragaranție.

Magazinul este dotat cu sistemul de etichetare electronică și display-uri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora. Astfel, magazinul este ȋn linia politicilor verzi ale companiei și oferă clienților o experiență in store ȋmbunătățită.

În ziua deschiderii, noul magazin Media Galaxy din Arad va funcționa de la 8:00 la 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum concurs cu premii 10 vouchere de 300 lei, modelare baloare și face-painting pentru cei mici.
Media Galaxy Arad va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Special pentru acest eveniment, Credex oferă solutii de finanțare cu 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un nou magazin Media Galaxy în România