Lectură de 2 minute

19 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Altex continuă extinderea și deschide un magazin în Deva, după o investiție de 5 milioane de euro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Altex deschide un nou magazin la Deva, investiția în noul centru de servicii, aflat într-un spațiu propriu în centrul comercial Deva Retail Park, fiind estimată la 5 milioane de euro.

Retailerul Altex marchează astfel a treia inaugurare din luna noiembrie, după deschiderile din Chiajna și Lugoj.

Noul magazin Altex are o suprafață totală de peste 2000 mp, din care suprafața comercială se întinde pe 1500 mp și asigură accesul clienților la peste 40.000 de produse. Centrul de servicii este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, dar și pentru a îmbunătăți experiența clienților în magazin.

Cu ocazia inaugurării, retailer-ul a pregătit o serie de oferte speciale accesibile în limita stocului disponibil.

,,Facem încă un pas strategic la nivel național și continuăm planul nostru de investiții cu deschiderea unui nou magazin Altex la Deva, cu un design modern și adaptat noilor tendințe în digitalizare. Urmărim tot timpul îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților noștri, astfel că, pentru a le facilita accesul la tehnologie, venim și acum în întâmpinarea lor cu o gamă extinsă de produse la cele mai mici prețuri, dar și cu servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate. Îi așteptăm în noul magazin, unde specialiștii noștri le vor sta la dispoziție pentru găsirea celor mai potrivite soluții”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cel mai nou Altex din Deva se află pe Calea Zarandului nr. 65 A, în Complexul Deva Retail Park, lângă Kaufland, și va funcționa de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 20:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex continuă extinderea și deschide un magazin în Deva, după o investiție de 5 milioane de euro