Lectură de 2 minute

29 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Altex deschide un nou magazin electro-IT în București, după o investiție de peste cinci milioane de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de electro-IT Altex deschide cel mai mare magazin de profil din țară, ȋn Sectorul 6 al Capitalei, lângă Brico Depot, pe 30 septembrie. Unitatea se ȋntinde pe o suprafață mai mare de 5.000 de metri pătrați, iar investiția are o valoare de peste cinci milioane de euro.

Magazinul are peste 30.000 de produse, prețurile vor fi semnalizate prin etichete electronice, iar display-urilor digitale vor ȋnlocui materialele promoționale pe hârtie.

Clienții care vor vizita magazinul, ȋn Calea Giulești, nr. 1-3, pe 30 septembrie, ȋn ziua inaugurării, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată. Doar ȋn această zi, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Program Altex Calea Giulești

Programul normal va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00, iar duminica, de la 9:00 la 20:00.

Noul magazin respectă măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;

  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);

    Citeste si:
    Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
    Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum doi metri între persoane.

Altex a investit cinci milioane de euro într-un sistem care aliniază prețurile din magazinele fizice, ȋn timp real, la cele din magazinul online, cu ajutorul etichetelor electronice. Procesul a durat aproximativ doi ani, iar măsura este acum implementată ȋn toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un nou magazin electro-IT în București, după o investiție de peste cinci milioane de euro