Lectură de 2 minute

23 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Altex deschide primul nou magazin din 2024 de Mica Unire

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin în orașul Botoșani, județul Botoșani. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 24 ianuarie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Botoșani și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.700 mp. În perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul  noului magazin Altex din Botoșani. 
 

Sursa foto: Altex

Magazinul, situat pe Calea Națională, nr. 150, este al doilea din oras si dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului.

În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Botoșani are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică, între orele 9:00 și 20:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de un ansamblu folcloric din Botoșani pentru a incinge hora de Ziua Unirii Principatelor Romane.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie 2024 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Botoșani.

Altex este unul dintre liderii pe piața de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în țară. În peste trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide primul nou magazin din 2024 de Mica Unire