Lectură de 2 minute

12 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Altex deschide cel mai mare centru de servicii din București și Ilfov, o investiție de 10 milioane de euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Altex deschide un nou magazin în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12). Acesta este cel mai mare centru de servicii Altex din București și Ilfov și este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro.

Retailerul oferă, într-un spațiul propriu de peste 3.400 mp, acces clienților la o gamă variată de peste 40.000 de produse. De asemenea, aceștia vor beneficia, ca în fiecare magazin Altex, de servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată asigurate de specialiștii Altex, dar și de soluții de finanțare flexibile.

Mai mult, cu ocazia deschiderii, primii 300 de clienți vor primi gratuit un set de măști de protecție, la achiziții de peste 150 de lei.

Cel mai nou centru de servicii Alex este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale. Trecerea la afișaj electronic face parte din strategia retailerului pe termen lung de tehnologizare a magazinelor pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Mai mult, noul magazin este prevăzut și cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

,,Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe clienții noștri în acest nou magazin din Chiajna să găsească produsele dorite, la cele mai mici prețuri din țară”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul magazin Altex din Chiajna, aflat pe pe autostrada A1 (km. 11-12), va funcționa de luni până duminica, între orele 09:00 și 21:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 07:00 și 21:00.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide cel mai mare centru de servicii din București și Ilfov, o investiție de 10 milioane de euro