Lectură de 3 minute

28 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Altex continuă investițiile la magazinele din țară

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă planul de investiții în modernizarea și tehnologizarea magazinelor din întreaga țară. Procesul de reamenajare a Media Galaxy Craiova s-a ȋncheiat și din 29 septembrie, cel mai mare centru electro-IT din Oltenia pune la dispoziția clienților peste 2.500 mp de tehnologie.

,,Continuăm să investim ȋn modernizarea magazinelor, pentru că dorim să oferim clienților o experință de cumpărături memorabilă. Îi invităm pe toți locuitorii municipiului Craiova, dar și pe cei din împrejurimi să ne viziteze din data de 29 septembrie pentru a se bucura de noile facilități ale magazinului, de varietatea mare de produse, dar și de ofertele imbatabile pregătite special pentru această ocazie”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Situat pe Calea București, nr. 80, în incinta centrului comercial Electroputere Mall, magazinul Media Galaxy din Craiova are o suprafață de peste 2.500 mp și promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț. Tot ȋn municipiul Craiova, retailer-ul mai deține un magazin Altex, care se află pe Calea Severinului, nr. 3.

Procesul de modernizare și retehnologizare a magazinului Media Galaxy a inclus schimbarea mobilierul, schimbarea pardoselii, înlocuirea instalațiilor de securitate și cele electrice, dar și a sistemul de climatizare. Iar sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, pentru reducerea consumului de energie. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună. De asemenea, magazinul este dotat cu sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Retailerul îi invită pe toți locuitorii municipiulul Craiova, dar și pe cei din împrejurimi, de joi 29 septembrie, în magazinul Media Galaxy, din complexul comercial Electroputere, să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, de varietatea mare de produse și servicii, la cel mai bun raport calitate preț, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

În ziua evenimentului, pe 29 septembrie, Media Galaxy organizează mai multe momente de etertainment pentru clienții săi.

În perioada 29 septembrie - 5 octombrie, toți clienții Media Galaxy Craiova pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Magazinul Media Galaxy, din complexul comercial Electroputere, va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00, excepție făcând în data de 29 septembrie, atunci când programul o să fie unul extins, de la 07.00 la 21.00.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Totodată, din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex continuă investițiile la magazinele din țară