Lectură de 2 minute

24 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Altex Colentina a fost reamenajat cu o investiție de 500.000 euro în modernizare și tehnologizare

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Altex România a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din complexul comercial Carrefour Colentina. După o perioadă cu lucrări de modernizare, tehnologizare și digitalizare,  Altex Colentina se deschid pe 25 februarie.

Investiția în reamenajarea Altex Colentina se ridică la mai bine de 500.000 euro și securizează o experiență omnichannel completă. Astfel, magazinul, care se întinde pe o suprafață de peste 1.200 metri pătrați, a fost dotat cu tot necesarul unei interacțiuni digitale eficiente cu clientul.

Au fost introduse integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare. Mai mult, info point-urile puse de retailer la dispoziția consumatorilor vin cu suport personalizat pentru căutarea produselor dorite.

Altex Colentina oferă acces la o gamă extinsă de servicii și soluții adaptate constant nevoilor acestora, precum: servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, opțiunea de livrare acasă în aceeași zi, atât pentru produsele de mici dimensiuni, cât și pentru cele cele de mari dimensiuni, cumpărate din magazin, posibilitatea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO.

În magazinul Altex din Carrefour Colentina, localizat pe Șoseaua Colentina nr. 426, Sector 2, București, clienții vor regăsi servicii de consultanță oferite de specialiști, alături de oferte special pregătite cu ocazia relansării. Magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00. Joi, 25 februarie, cu ocazia inaugurării, va fi deschis începând cu ora 7:00, iar primii 300 de clienți care vor face cumpărături de peste 150 lei vor primi gratuit un set de măști de protecție.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex Colentina a fost reamenajat cu o investiție de 500.000 euro în modernizare și tehnologizare