Lectură de un minut

03 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Altex a sărbătorit Ziua Națională cu deschiderea unui nou magazin

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Altex, unul dintre liderii pieței de electro-IT din România, continuă extinderea lanțului de centre de servicii și anunță deschiderea unui nou magazin în Baia Mare, situat în incinta centrului comercial Shopping Park. Noul magazin Altex se alătură celorlalte două locații din Baia Mare, Altex Value Center și Media Galaxy Vivo.

Sursa foto: Altex

Acest magazin reprezintă o investiție importantă pentru companie, spațiul fiind proprietatea proprie a grupului Altex România. Ȋn plus, continuăm să ne implicăm activ ȋn viața comunităților din care facem parte, prin acțiuni de CSR care susțin educația, sănătatea și mediul ȋnconjurător.

Edvin Abdulachim, director comercial Altex

Noul magazin din Baia Mare este situat în incinta centrului comercial Shopping Park, din Bulevardul Unirii, nr.21A, are o suprafață comercială de 1.500 mp și un stoc de peste 35.000 de produse.

Retail jobs

Magazinul este dotat cu tehnologie modernă precum becuri LED, display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a sărbătorit Ziua Națională cu deschiderea unui nou magazin