Lectură de 3 minute

27 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Altex a redeschis magazinul din Târgoviște în prima zi de Black Friday

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex a finalizat reamenajarea magazinului din Târgoviște, care a fost redeschis pe 27 octombrie. Evenimentul de deschidere coincide cu primul val al campaniei Black Friday, lansată de Altex în perioada  27 octombrie – 3 noiembrie.

Sursa foto: Altex

Magazinul Altex se află pe str. Locotenent Stancu Ion, Nr. 2D, Piața 1 Mai, Târgoviște. Magazinul Altex are o suprafață comercială de peste 1.500 mp și un stoc de peste 50.000 de produse. Acesta este al doilea magazin Altex din oraș, alături de cel din Târgoviște Mall.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare.

Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.

De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Surprize pentru toate vârstele & cooking show

Altex îi invită pe locuitorii orașului Târgoviște, dar și pe cei din împrejurimi să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse și servicii de calitate, dar și multe surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar și caricaturiști, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

În plus, Altex a pregătit pentru clienții său un super-show culinar cu celebrul Chef Ștefan Borleanu. Clienții pot degusta din rețetele special preparate pentru acest eveniment de semifinalistul de la Chefi la cuțite” și pot participa la concursuri cu premii în vouchere.

Magazinul Altex va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 20:00, excepție făcând în data de 27 octombrie, atunci când programul o este unul extins, de la 07.00 la 22.00.

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex

Black Friday la Altex!

Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse. Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie.

Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocanicele mici și gama de beauty.

Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehicolele electrice vor avea prețurile reduse beneficieză de reduceri de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronica și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%.

Valurile Black Friday 2022:

  • Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie
  • Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a redeschis magazinul din Târgoviște în prima zi de Black Friday