Lectură de 2 minute

25 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Altex a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un spațiu nou

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

ALTEX România, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România, a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un spațiu nou, mai extins. Centrul de servicii a fost relocat în Nest, primul parc de retail construit în regiune.

Magazinul din Miercurea Ciuc are acum o suprafață de 1.000 de metri pătrați și asigură clienților acces la o gamă mult mai largă de produse, dar și la servicii de creditare și consultanță personalizată.

Centrul de servicii Altex din Miercurea Ciuc este situat pe strada Iancu de Hunedoara, nr. 26 și funcționează de luni până dumincă, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

„Această schimbare de locație vine cu beneficii multiple în relația cu clienții noștri. Am pornit în Miercurea Ciuc cu un magazin de doar 500 de metri patrati, iar mutarea în Nest și dublarea spațiului magazinului nostru ne permite acum să venim către clienți cu și mai multe produse si servicii de calitate. Transformăm un drum la magazin în economii de timp și ușurăm experiența de cumpărare pentru cei care preferă, de obicei, să găsească într-un singur loc, cum este un centru comercial, mai multe alternative pentru nevoile lor”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Mutarea și extinderea magazinului din Miercurea Ciuc face parte din planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. Altex România va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețelei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, Altex va inaugura alte trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, Altex România se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

Altex România are 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un spațiu nou