Lectură de 3 minute

23 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Altex a început programul Rabla pentru electrocasnice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței electro-IT din România, anunță că îi așteaptă, începând de vineri, pe românii care s-au înscris în programul national Rabla pentru electrocasnice pentru a-și schimba aparatura. Aceștia trebuie să vină cu voucherul Rabla AFM la magazinele Altex și Media Galaxy, dar pot alege produsul dorit și online.

Altex a pregătit o gamă largă de produse și super-oferte pentru cei care s-au înscris în programul Rabla pentru electrocasnice. Începând de vineri, 24 iunie și până pe data de 14 iulie, toți cei care vor să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, sunt așteptați cu voucherul Rabla în magazinele din rețea, însă pot să apeleze și la online, accesând cele două site-uri: altex.ro și mediagalaxy.ro.

”Altex se implică constant în procesul de colectare și reciclare a echipamentelor uzate, mari consumatoare de energie și poluante. Salutăm și susținem inițiativa Ministerului Mediului pentru acest program și încurajăm românii să profite de oportunitate ca să își înlocuiască aparatele vechi cu unele noi de ultimă generație care sunt mult mai performante, mult mai eficiente energetic, dar și mult mai prietenoase cu mediul înconjurator. Ca și în edițiile anterioare a programului Rabla pentru electrocasnice, și anul acesta îi așteptam pe clienti cu o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri, servicii și consultanță de specialitate, în toate magazinele Altex și Media Galaxy. Pentru cei care preferă comenzile online, voucher-ul Rabla se poate folosi si pe altex.ro sau mediagalaxy.ro”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). În perioada, 24 iune – 14 iulie, toți care s-au înschis în platforma AFM, după generare, pot folosi voucherul Rabla pentru achiziționarea de electrocasnice noi, conform etapelor programului național.

Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla s-a făcut, exclusiv, online, doar în perioada 17 – 23 iunie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Etapele programului național Rabla pentru electrocasnice:

24 – 30 iunie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;

01 – 07 iulie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;

08 iulie – 14 iulie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă: cu ce reduceri vine retailerul
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă: cu ce reduceri vine retailerul

Toți cei care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și din online de pe altex.ro sau mediagalaxy.ro beneficiază de ridicarea aparatelor vechi, direct de la domiciliu. În plus, toți clienții Altex și Media Galaxy pot alege serviciul de livrare cu doi curieri a produselor voluminoase.

Companie eco-friendly

În anul 2021, Altex a fost una dintre cele mai mari companii românești eco-friendly care a reușit să colecteze de la clienții săi peste 480.000 de aparate electrice și electrocasnice, aproximativ 19.000 de tone de DEEE.

În ultimul deceniu, liderul pieței de electro-IT din România a reușit să colecteze peste 116.000 de tone de DEEE, mai bine de 20% din totalul național.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a început programul Rabla pentru electrocasnice