Lectură de 3 minute

29 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Altex a modernizat magazinul Media Galaxy din Mega Mall  

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, continuă strategia de investiții pentru modernizarea și tehnologizarea magazinelor sale și anunță finalizarea procesului de reamenajare a magazinului Media Galaxy din incinta Mega Mall București.

Din data de 30 iunie, clienții retailer-ului sunt așteptați într-o atmosferă de sărbătoare să se bucure de oferte speciale, dar și de noile facilități ale magazinului. Evenimentul coincide cu desfasurarea programului național Rabla pentru electrocasnice, demarat de Ministerul Mediului, iar cei care doresc să își schimbe echipamentele vechi cu unele noi, de ultimă generație, mult mai eficiente energetic și mult mai prietenoase cu mediul, sunt așteptați cu voucherul AFM pentru a profita de oferte.

”Ne-am propus să oferim clienților o experiență cât mai bună la cumpărături, iar din acest motiv continuăm strategia de tehnologizare și modernizare a magazinelor existente. Pentru că Media Galaxy se identifică cu tehnologia de ultimă generație este necesar ca la acest capitol să fim un veritabil etalon, iar după procesul de reamenjare putem spune că magazinul Media Galaxy a atins standardul pe care ni l-am impus. Ne așteptăm clienții într-o atmosferă nouă, cu o gamă variată de produse și servicii, la cele mai bune prețuri”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Procesul de reamenajare a magazinului Media Galaxy, din incinta Mega Mall București, a inclus schimbarea mobilierului, schimbarea sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, înlocuirea pardoselii, dar și implementarea display-urilor digitale, pentru a oferi clienților o experiență de cumparaturi ȋmbunătățită.

Retail jobs

Situat în incinta centrului comercial Mega Mall, din București, la nivelul -1, magazinul Media Galaxy are o suprafață de peste 2.000 mp. Având în stoc peste 47.000 de produse, magazinul promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț.

Clienții magazinului Media Galaxy pot beneficia de ofertele dedicate, la produsele electro-IT mult dorite, în perioada 30 iunie – 6 iulie 2022. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Oferte speciale

Altex Travel a pregătit special pentru acest eveniment clienților Media Galaxy două oferte speciale:

  • Charter Tenerife, Spania, Checkin Concordia Playa 4*, 7 nopți, pensiune completă, avion, 749 eur/pers, loc în cameră dublă, plecare din 4.09.2022;
  • Charter Maldive, Arena Meach 4*, 7 nopți, mic dejun, avion, 1149 eur/pers, loc în cameră dublă City View, plecare din 23.09.2022

Media Galaxy din Mega Mall va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 30 iunie, când programul o să fie de la 07.00 la 22.00 și își așteptă clienții cu diverse surprize, concurs cu premii și un show incendiar marca Barbarossa Samba.

Citeste si:
Dezvoltatorul belgian WDP a achiziționat Arad Business Park  
Dezvoltatorul belgian WDP a achiziționat Arad Business Park  

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a modernizat magazinul Media Galaxy din Mega Mall