Lectură de 3 minute

14 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Altex a modernizat magazinul din Drobeta Turnu Severin  

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din Drobeta Turnu Severi, acțiune care face parte din  strategia de modernizare și tehnologizare a centrelor sale de servicii. Magazinul se află în complexul comercial Severin Shopping Center,  clienții fiind invitați din 15 septembrie să se bucure de ofertele speciale pregătite pentru acest eveniment. 

 

”Ne-am propus să oferim locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, dar și din împrejurimi produse și servicii accesibile, la cel mai înalt standard de calitate. La finalul procesului de reamenajare, magazinul Altex, din complexul comercial Severin Shopping Center, a fost adus la standarde ridicate de amenajare interioară pentru o experiență in store îmbunătățită”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul Altex se află ȋn incinta complexului Severin Shopping Center -Bulevardul Mihai Viteazul, nr78. Centrul de servicii Altex are o suprafață comercială de peste 1.300 mp și un stoc de peste 30.000 de produse.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus.

În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună. De asemenea, magazinul este dotat cu sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Oferte special și multe surprize

Magazinul Altex din complexul Severin Shopping Center îi invită pe locuitorii orașului Drobeta Turnu Severin, dar și pe cei din împrejurimi, joi 15 septembrie, să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse și servicii de calitate, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar și caricaturiști, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

În perioada 15 – 21 septembrie, toți clienții Altex beneficiază de oferte dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Special pentru acest eveniment Altex Travel a pregătit două oferte speciale:

  • Charter Hurghada, Egipt, Jasmine Palace Resort&Spa 5*, 7 nopți, avion, A.I, loc în cameră dublă - 599 euro/persoană, din 2.10.2022, cu plecare din Timișoara.
  • Circuit Serbia, Muntenegru, Croația, Slovenia și Italia, avion, 8 nopți, BB, loc în cameră dublă - 499 euro/persoană, din 8.11.2022, cu plecare din București

Magazinul Altex, din complexul Severin Shopping Center, va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 22:00, excepție făcând în data de 15 septembrie, atunci când programul o să fie unul extins, de la 07.00 la 22.00.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a modernizat magazinul din Drobeta Turnu Severin