Lectură de un minut

08 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Altex a investit 1 milion de euro în modernizarea magazinului Media Galaxy din complexul comercial Tom Constanţa

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex România a reamenajat magazinul Media Galaxy din centrul comercial Tom Constanţa. Procesul de modernizare și retehnologizare a durat opt săptămâni, iar investiţia s-a ridicat la 1.000.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Situat în Bd. Tomis, nr. 391, magazinul Media Galaxy din Constanţa se întinde pe o suprafață de peste 3.000 mp.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor de iluminare cu cele LED care au un consum redus de energie, au fost introduse integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă a prețurilor, dar şi decizia companiei de a consolida toate magazinele proprii în direcția energiei regenerabile.

Clienții au acces la mai multe servicii în magazin: de la servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeași zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opțiunea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO, soluții de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”, chiar şi pachete turistice care le oferă vacanţe.

Centrul de servicii Media Galaxy din Tom Constanţa va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. Joi, 8 iulie, cu ocazia inaugurării, va fi deschis începând cu ora 8:00.

Primii 300 de clienți care vor face cumpărături de peste 150 lei, vor primi gratuit un set de măști de protecție.

În mai, Altex a finalizat investiția de 1 milion de euro în magazinul din Capitală – din incinta Centrului Comercial Colosseum şi în cel din Braşov – strada Cărămidăriei nr. 1.

Altex România are 125 magazine deschise în țară.

Citeste si:
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a investit 1 milion de euro în modernizarea magazinului Media Galaxy din complexul comercial Tom Constanţa