Lectură de un minut

20 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Alpro lansează Alpro THIS IS NOT M*LK, o nouă gamă de băuturi din plante

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Alpro lansează pe piață Alpro THIS IS NOT M*LK, o gamă de băuturi vegetale pe bază de ovăz. Noile băuturi nu conțin zaharuri și sunt diponibile în două variante: Whole (3,5% grăsime) și Semi (1,8% grăsime).

Noile produse Alpro conțin o sursă de fibre, obținute din rădăcină de cicoare și sunt îmbogățite cu calciu și vitamina D.

Produsul este disponibil pentru consumatori în două variante, fiecare dintre ele cu un gust și o textură diferite, datorită procentului diferit de grăsime din rețetă: varianta Whole, cu 3,5% grăsime, respectiv varianta Semi, cu 1,8% grăsime.

Băuturile Alpro sunt disponibile în format de 1 litru, ambalate în cutii realizate din carton în proporție de până la 88% și sunt reciclabile. Compania Alpro, alături de Tetra Pak, și-a propus ca în următorii cinci ani, toate băuturile vegetale să fie ambalate în cutii de carton 100% din material pe bază de plante, reducând amprenta de CO2 cu 40%.

În România, Alpro este prezent cu șase game de produse: băuturi și iaurturi pe bază de plante, creme de gătit vegetale, caffè latte pe bază de plante gata de băut, deserturi și înghețată pe bază de plante.

Alpro realizează și comercializează produse organice și non-organice, nemodificate genetic, pe bază de plante, cum ar fi alimente și băuturi din soia, migdale, alune de pădure, caju, orez, ovăz sau nucă de cocos.

Alpro este o companie europeană, cu sediul în Belgia, parte din Danone, și comercializează produse bazate pe plante organice și non-organice, nemodificate genetic, precum alimente și băuturi din soia, migdale, alune, anacard, orez, ovăz sau nucă de cocos.

Citeste si:
Mădălina Cocan, Lăptăria cu Caimac, despre rolul femeii în business: Poți rata întâlniri importante când ”mami” e ingredient de vindecare
Mădălina Cocan, Lăptăria cu Caimac, despre rolul femeii în business: Poți rata întâlniri importante când ”mami” e ingredient de vindecare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alpro lansează Alpro THIS IS NOT M*LK, o nouă gamă de băuturi din plante