Lectură de un minut

26 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Aloma începe un proiect CSR pentru elevii din liceul de arte plastice ,,Nicolae Tonitza” din Capitală

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Elevii Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” din București vor participa în această primăvară la proiectul CSR cu tema ,,Împarte bucurie!”, inițiativă susținută de brandul Aloma, care are ca obiectiv promovarea talentului și creativității elevilor din clasele IX-XII ale liceului.

,,În următoarele luni, vom aduce în centrul atenției lucrările de artă realizate de către liceeni alături de profesorii lor, pe tema aspirațională a campaniei noastre”, a declarat Cristian Doxan, country manager România & Adriatic Region Froneri Ice Cream.

Lucrările de arte plastice originale vor reflecta viziunea elevilor despre ceea ce ne poate dărui, în viața de zi cu zi, bucuria de a trăi și vor fi realizate prin tehnici precum: pictură în ulei, acuarele, grafică, creații digitale, colaje.

Toate lucrările înscrise în proiect vor fi jurizate de cadrele didactice din liceu și vor fi premiate de către echipa Aloma cu materiale de lucru necesare elevilor.

Brandul Aloma face parte din grupul Froneri, o companie globală de înghețată, care își desfășoară activitatea în 20 de țări. Froneri oferă o gamă completă de produse de înghețată, de la înghețată cu lapte la înghețată pe bază de apă, sorbet și înghețată organică, înghețată pe băț și la cornet. FRONERI este un partener licențiat de lungă durată al unor companii de top precum Nestlé și Mondelēz, având peste 10.000 de angajați la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aloma începe un proiect CSR pentru elevii din liceul de arte plastice ,,Nicolae Tonitza” din Capitală