Lectură de un minut

23 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Alexandrion Group o numește pe Laura Alina Dezsi în funcția de directoare comercială pentru operaţiunile din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Laura Alina Dezsi este noua directoare comercială a Alexandrion Group. Ea va coordona activitatea echipelor de comerţ tradiţional, vânzări key accounts, marketing centrat pe consumator și evenimente, raportându-i direct lui Nawaf Salameh, președinte, fondator & CEO Alexandrion Group.

Dezsi s-a alăturat Alexandrion Group ȋn 2019 și, timp de peste doi ani, a ȋndeplinit rolul de director national key accounts și a gestionat reţelele internaţionale de clienţi, coordonând o echipă formată din 30 de persoane, cu raportare directă sau indirectă. Are peste 10 ani de experienţă ȋn vânzări.

Laura Alina Dezsi a absolvit Academia de Studii Economice din București și are un masterat în Business Management, obţinut ȋn cadrul aceleiași universităţi.

Alexandrion Group este un producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Group o numește pe Laura Alina Dezsi în funcția de directoare comercială pentru operaţiunile din România