Lectură de 2 minute

01 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Alexandrion Group lansează un nou brand de gin

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Alexandrion Group, parte din Nawaf Salameh Family Office, va lansa un nou brand de gin, la festivalul Neversea, care va avea loc în perioada 4-7 iulie pe Neversea Beach din Constanţa. 

Sursa foto: Alexandrion Group

Siginia este un gin premium spectaculos, care atrage instantaneu prin imagine, iar apoi prin gust şi calitate. Expertiza italiană şi plantele aromatice din compoziţie, cultivate în solul şi sub soarele mediteranean şi-au pus amprenta asupra produsului final.

Siginia se adresează consumatorilor care iubesc evenimentele în aer liber, ieşirile în oraş cu prietenii, călătoriile şi sunt entuziasmaţi să descopere combinaţii de arome noi şi să cunoască locuri şi oameni noi. Poate fi consumat în long drinks sau în cocktail-uri, în ocazii multiple.

Siginia este un toast pentru stilul de viaţă italian, un mix incitant de tradiţional şi modern; reflectă pasiunea pentru natură şi elementele care inspiră bucuria de a trăi: soarele puternic, strălucitor, Marea Mediterană şi cerul senin, albastru, din Sicilia. Toate compun un cadru perfect pentru relaxare şi experienţe memorabile.

Iubitorii de gin vor putea degusta Siginia pentru prima oară la festivalul Neversea de la Constanţa, unde va fi prezent alături de Carpathian Single Malt Whisky şi de Alexandrion, în perioada 4-7 iulie. In toamnă, Siginia va fi prezentat şi în cadrul unui eveniment organizat în Sicilia, locul din care şi-a extras inspiraţia şi resursele.

Alexandrion Group este companie în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri spumante din România și singurul producător de whisky single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Group lansează un nou brand de gin