Lectură de 2 minute

31 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Alexandrion deschide o firmă de distribuţie în Japonia și vrea să lanseze o gamă premium de rom

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Alexandrion Group și-a prezentat portofoliul premium de băuturi spirtoase şi vinuri în Japonia, printr-o recepție organizată la Tokyo. Evenimentul a fost primul pas în planurile de expansiune ale Grupului în Japonia. Cu o reţea globală extinsă, coordonată prin intermediul unor hub-uri de business deschise în SUA (care acoperă inclusiv Canada şi teritoriile din regiune), Brazilia (care deserveşte ţările din America de Sud), Dubai – UAE (care acoperă India şi ţările din Africa şi Orientul Mijlociu), Regatul Unit al Marii Britanii (de unde este coordonată activitatea pentru 41 de ţări din Europa), Alexandrion Group are planuri ambiţioase pentru Japonia.

Sursa foto: Alexandrion Group

Branduri premiate internațional precum Carpathian Single Malt Whisky, Brâncoveanu Vinars, Alexandrion, Kreskova Vodka, Saber Elyzia, Rhein Extra şi Hyperion au fost prezentate și disponibile pentru degustare la barurile personalizate. Allan Anderson, Master Distiller Carpathian Single Malt Whisky & Whisky Director Alexandrion Group, Jean-François Joumier, Master Distiller & Oenolog Domeniile Alexandrion Rhein 1892 și Lorenzo Vergani, Operations & Rum Director Alexandrion Group au oferit oaspeților informații detaliate despre notele de degustare ale produselor, ingredientele, procesele de producție și premiile obținute la competiţiile internaţionale.

Cererea de whisky japonez este foarte mare pe piețele care fac parte din rețeaua noastră de distribuție. Când distileria noastră din Japonia este gata, vom produce whisky japonez şi îl vom exporta pe acele piețe.

Dr. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group

Strategia de vânzări a Grupului Alexandrion pentru Japonia va fi construită în jurul portofoliului de băuturi spirtoase și vinuri premium și ultra-premium. În ceea ce privește băuturile spirtoase, Grupul își propune să vândă peste 50 de tipuri de whisky single malt și blended malt, gamele premium Brâncoveanu Vinars, brandy Alexandrion Flavours și lichioruri din fructe din gama Saber Elyzia, precum și gin și vodcă premium și ultra-premium.

Consumatorii japonezi vor avea ocazia să cumpere și să consume vinuri premium din gamele Hyperion și Rhein Extra, precum și vermut premium.

În al doilea semestru al anului 2024, Alexandrion Group plănuiește să lanseze game premium și ultra-premium de rom în România și Japonia.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ambasadei României în Japonia şi s-a bucurat de prezenţa E.S. domnul Ovidiu Dranga, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al României în Japonia şi E.S. domnul Dimitris Caramitsos-Tziras, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Greciei în Japonia, care au vorbit despre relaţiile strânse dintre România, Grecia şi Japonia.

Citeste si:
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase

Alexandrion Group este companie în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri spumante din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion deschide o firmă de distribuţie în Japonia și vrea să lanseze o gamă premium de rom