Lectură de un minut

04 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Alexandre de Palmas devine noul director executiv al Carrefour Franța

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Retailerul francez Carrefour l-a numit pe Alexandre de Palmas în funcția de director executiv al Carrefour Franța, începând cu data de 4 septembrie.

 

Sursa foto: Shutterstock

Acesta îi va înlocui pe Rami Baitieh, care părăsește grupul pentru a urma un nou proiect profesional în străinătate, a adăugat Carrefour, notează ESM.

De Palmas a ocupat anterior funcția de director executiv al Carrefour Spania.

Elodie Perthuisot, noul director executiv al Carrefour Spania

De asemenea, Elodie Perthuisot a fost numită director executiv al Carrefour Spania și membru al comitetului executiv al grupului, începând cu 4 septembrie.

Acest rol se adaugă la poziția sa de director executiv pentru comerț electronic, prelucrare de date și transformare digitală.

În altă ordine de idei, în luna iulie, retailerul francez a raportat o creștere de 11,2% a vânzărilor în primul semestru pe o bază comparabilă, cu o creștere de 8,2% a vânzărilor raportate în perioada respectivă.

Între timp, numai în al doilea trimestru, vânzările în termeni similari au crescut cu 10,3%, iar vânzările raportate au crescut cu 4,1%.

Citeste si:
Grupul Supernova modernizează fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu și le redeschide sub identitatea Supernova
Grupul Supernova modernizează fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu și le redeschide sub identitatea Supernova
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandre de Palmas devine noul director executiv al Carrefour Franța