Lectură de un minut

30 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Alevia retrage de pe piață mai multe produse cu conținut ridicat de oxid de etilenă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul de suplimente alimentare Alevia anunță retragerea de pe piață a anumitor loturi de produse, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi care a precizat că în compoziția carbonatului de calciu și carbonatului de magneziu a apărut accidental oxid de etilenă, peste limitele permise de reglementările în vigoare.

Compania anunță că a respectat toate procedurile și normele de siguranță în vigoare pentru producția de suplimente nutritive, contaminarea neproducându-se în fabrica Alevia. Compania colaborează cu autoritățile competente și cu partenerii comerciali pentru a se asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare.

Retragerea se aplică numai pentru loturile de produse de mai jos:

Persoanele care au achiziționat aceste produse au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lor până la data de 10.09.2021.

Alevia a decis testarea loturilor retrase la un laborator acreditat din Germania pentru a verifica dacă este depășită limita legală de oxid de etilenă pentru acestea. Celelalte loturi ale acestor produse pot fi consumate fără probleme.

Citeste si:
Secom investește peste jumătate de milion de euro în noi magazine și noi produse, până la finalul anului
Secom investește peste jumătate de milion de euro în noi magazine și noi produse, până la finalul anului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alevia retrage de pe piață mai multe produse cu conținut ridicat de oxid de etilenă