Lectură de un minut

15 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Alaturi de elevii din mediul rural: Penny Market sustine programul Bursa Profesionala

Abonează-te pe  

Retailerul PENNY Market sustine programul Bursa Profesionala, unul dedicat elevilor din mediul rural inscrisi intr-o forma de invatamant profesional urmand sa primeasca sponsorizare anuala in valoare totala de 72.000 de lei.

 

penny market bursa profesionalaProgramul organizat de Fundatia World Vision Romania stabileste beneficiarii burselor individuale in valoare de 200 de lei. Scolarilor li se ofera ocazia sa participe la activitati educative si de formare pentru a le creste sansele de integrate pe piata muncii.

Proiectul a inceput in toamna 2017 - “Vreau in clasa a noua” - este derulat de Fundatia World Vision Romania.

Astfel, in prezent, compania PENNY Market sprijina 12 elevi de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filisanu“ din judetul Dolj si 16 elevi de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic „Iordache Zosima“, din judetul Ialomita.

Tinerii din mediul rural beneficiaza astfel de o bursa lunara acordata prin programul Bursa Profesionala dar si de insusirea unor aptitudini si competente necesare pentru ocuparea unui loc de munca odata cu finalizarea scolii profesionale.

Retail jobs

Pentru fiecare elev inscris in program se asigura sedinte individuale de consiliere profesionala si sprijin pentru administrarea bursei. Totodata, PENNY Market pune la dispozitia elevilor mai multe activitati practice desfasurate in cadrul magazinelor din regiunea in care acestia se afla, prin care acestia vor invata direct de la profesionsti abilitatile necesare pentru un loc de munca mai bine platit. In plus, bursierii vor avea acces la stagii de practica de specialitate, precum si la oportunitati de cariera in interiorul companiei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alaturi de elevii din mediul rural: Penny Market sustine programul Bursa Profesionala