Lectură de un minut

23 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Al noulea magazine In Extenso s-a deschis de Auchan in Liberty Mall

Abonează-te pe  

Retailerul Auchan Romania a inaugurat in centrul Liberty Mall din Capitala, in data de 19 aprilie, al noualea magazin propriu de textile In Extenso by Auchan. Acesta este primul magazin de acest tip care nu se afla in aceeasi locatie cu unul dintre hipermarketurile Auchan.

Noul magazin In Extenso by Auchan are o suprafata de 455 metri patrati si va pune la dispozitia clientilor o gama de 1.000 de articole vestimentare, principalele articole fiind cele din colectia noua de primavara-vara.

Gabriela Vasilescu, Coordonator grup textile in cadrul Auchan Retail Romania a declarat: .„Inaugurarea celui de-al noualea magazin In Extenso by Auchan este un pas important pentru noi, mai ales ca este prima locatie independenta de hipermarketurile noastre. Magazinele In Extenso au devenit destinatii distincte pentru familii, cand vine vorba de alegerea articolelor de imbracaminte si incaltaminte”.

Programul de functionare este de luni pana duminica, intre 10:00-22:00. Printre serviciile existente in noua unitate vor fi incluse:

  • posibilitatea de rezervare a produselor
  • spatiu de joaca pentru copii
  • spatiu de relaxare
  • spatiu de asteptare la cabina de proba
  • customer service
  • retur
  • schimb de produse

Magazinele In Extenso reprezinta un proiect inceput exclusiv in Romania, Auchan fiind prima retea de hypermarketuri care aduce brandul propriu de haine la un astfel de nivel de comercializare. Reteaua magazinelor In Extenso a inceput in urma cu patru ani, cand a fost inaugurat primul magazin de acest tip, in locatia in care se afla hipermarketul Auchan Crangasi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al noulea magazine In Extenso s-a deschis de Auchan in Liberty Mall