Lectură de un minut

04 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Al doilea magazin KiK deschis la Piatra Neamt

Abonează-te pe  

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania a anuntat lansarea celui de-al doilea magazin din tara, in centrul comercial Winmarkt din Piatra Neamt. 

 

Astfel se marcheaza deschiderea primului magazin deschis in reteaua Winmarkt din totalul de 4 care urmeaza sa fie deschise pana la sfarsitul anului acesta, in baza parteneriatului semnat intre cele doua companii, noteaza wall-street.ro.

Unitatea va fi situata la etajul al treilea al centrului comercial Winmarkt, avand o suprafata de 650 metri patrati, investitia ajungand la peste 150.000 de euro.

Directorul general al KiK Romania, Raluca Hartmann a completat: „Dupa primirea calduroasa de la Oradea, ne bucuram sa ajungem si in estul tarii, la Piatra Neamt. Am fost placut surprinsi sa observam cat de repede circula vestile. Locuitorii din Piatra Neamt au aflat deja despre diversitatea si calitatea produselor, dar si despre preturile foarte bune. Orice mutare in casa noua presupune nu doar bucurie si entuziasm, ci si eforturi de construire si amenajare, de aceea dorim sa le multumim tuturor celor care au fost implicati in concretizarea acestei deschideri importante”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al doilea magazin KiK deschis la Piatra Neamt