Lectură de 2 minute

10 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Agenția de digital marketing MTH Digital are un nou Managing Director. Cine este Jeanina Ton

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În 2022, numărul utilizatorilor de social media la nivel internațional a crescut cu încă 10%, iar timpul petrecut în medie de un utilizator pe rețelele de socializare a depășit 2 ore și jumătate. MTH Digital s-a dezvoltat treptat, devenind o agenție de digital marketing full-service și având deja o echipă de 40 de specialiști, iar nevoia unui management cu experiență a venit natural. 

Sursa foto: Jeanina Ton/ MTH Digital

În scopul sprijinirii dezvoltării curente a echipei, cei 2 parteneri care conduc MTH Digital, Raluca Radu și Robert Dumitru, o numesc pe Jeanina Ton Managing Director al MTH Digital. Cu o experiență de peste 12 ani în industria de e-commerce, pasionată de performance marketing și management, orientată către rezultate și performanță, Jeanina va conduce o echipă de peste 30 de specialiști în marketing, care se află în plin proces de dezvoltare.

Jeanina s-a alăturat echipei în luna septembrie a anului 2021, ca Digital Marketing Manager, lucrând alături de clienți din diferite domenii precum Beauty, Fashion, B2B, eCommerce, Food & Beverages. Parcursul ascendent în cariera Jeaninei vine ca o continuare firească pentru strategia de dezvoltare a agenției MTH Digital.

MTH Digital își continuă direcția de poziționare ca agenție de marketing online full service specializată pe e-commerce și lead generation, cu o creștere constantă de proiecte și clienți noi noi, însoțită automat de o dezvoltare a echipei. Creșterea echipei vine ca o urmare a diversității proiectelor, astfel divizia agenției de Creație condusă de Robert Dumitru este pregătită să ofere cele mai dinamice și inovative rezultate.

Echipa de Digital Strategy continuă să se dezvolte sub aceeași conducere a Ancăi Toma. Marketingul digital este un domeniu dinamic unde feedback-ul și rezultatele concrete sunt extrem de importante.

MTH Digital este agenția de marketing online full-service specializată pe e-commerce și lead generation. Echipa MTH Digital numără peste 30 de specialiști de marketing online și digital graphic design care funcționează împreună ca o echipă de marketing digital externalizată pentru business-uri e-commerce și business-uri care au ca focus atragerea de leaduri sau rezultate măsurabile prin promovarea online.

Serviciile de promovare online oferite de MTH Digital acoperă o gamă largă, de la concept de campanii de marketing online, SEO, copywriting, creație grafică și animații, până la social media, email marketing, creare de conținut și performance marketing (Google Ads, Facebook Ads, Youtube Ads, Tik Tok Ads, Instagram Ads, Pinterest Ads). Din portofoliul de peste 60 de clienți ai MTH Digital fac parte și Mega Image, La Fântâna, Transavia, Pastele Băneasa, CELLINI, ENGIE, Bottega Verde și Minet Conf.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Agenția de digital marketing MTH Digital are un nou Managing Director. Cine este Jeanina Ton