Lectură de 2 minute

30 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Afi Ploiesti da startul campaniei Toamna de nota 10

Abonează-te pe  

AFI Ploiesti a pregatit o toamna de nota 10! Reinceperea anului scolar vine cu premii atractive si cu noul card AFI School ce le ofera posibilitatea elevilor, studentilor si cadrelor didactice sa beneficieze de reduceri de 20% la restaurantele si cafenelele partenere din AFI Ploiesti.

Toamna aceasta, reinceperea anului scolar vine cu o sumedenie de premii atractive si cu noul card AFI School ce ofera elevilor, studentilor si cadrelor didactice posibilitatea de beneficia de reduceri in zona food-court, la noua restaurante si cafenele partenere.

In perioada 2 septembrie -10 noiembrie, toti cei care vor face cumparaturi de minim 200 de lei in AFI Ploiesti si se vor inscrie la campanie, vor intra automat in tragerea la sorti saptamanala, avand sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii atractive (trei telefoane Samsung S10, trei laptopuri Dell si patru trotinete electrice). Inscrierea bonurilor fiscale se va face, simplu, fie la Info Desk, fie online.
Noutatea toamnei la AFI Ploiesti este cardul AFI School, un avantaj pe care centrul comercial si partenerii acestui proiect il ofera tuturor elevilor, studentilor si cadrelor didactice care doresc sa beneficieze de discount-uri in zona de food court, la restaurantele si cafenelele partenere.
Incepand cu 2 septembrie, de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 15:00, toti posesorii cardului vor avea reduceri de 20% la urmatoarele restaurante din incinta AFI Ploiesti:
  • Azzurro Il Venetiano
  • Ready to Box Chopstix
  • Donuterie
  • Illy Caffe (pentru toate produsele, cu exceptia bauturilor alcoolice sau cocktail-urile ce contin alcool, espressoarele Illy, cafea boabe/macinata Illy 250 gr, capsule, cafea Illy 21 buc, seturile de cesti Illy, termosuri Illy)
  • Le Bon Bon (reducerea va fi aplicata doar pentru produsele consumate in cofetarie)
  • Mado
  • Pizza Bonita
  • Salad Box (reducere de 20% pentru fresh de portocale, wrap + limonada 200 ml)
  • Ted’s Coffee (reducerea de 20% va fi aplicata doar in cazul produselor pe baza de cafea)
Cardul este nenominal, poate fi obtinut incepand cu data de 2 septembrie si este valabil pana pe 30 septembrie 2020. Pentru a intra in posesia cardului, elevii si studentii trebuie sa prezinte la Info Desk carnetul de elev/student, iar cei cu varsta sub 18 ani sa fie insotiti de unul dintre parinti/tutore. De asemenea, profesorii trebuie sa faca dovada statutului de cadru didactic activ.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Afi Ploiesti da startul campaniei Toamna de nota 10