Lectură de un minut

25 Jan 2017 - Știri și Noutăți

AFI Europe anunta ca a semnat contract cu Carrefour pentru noul centru din Brasov

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, AFI Europe a inceput lucrarile pentru noul mall din Brasov. Printre primele masuri se anunta ca s-a semnat un contract de inchiriere cu Carrefour, urmand ca suprafata ocupata de retailer sa fie de 6.500 de metri patrati.

Afi Brasov

Noul centru comercial AFI Brasov va fi situat in centrul orasului si va avea o suprafata totala de inchiriat de 45.000 metri patrati pentru zona de retail si 25.000 pentru birouri. Inaugurarea urmeaza sa fie facuta anul viitor, in 2018.

Cel de-al treilea centru comercial AFI se alatura celorlalte doua locatii din Bucuresti (AFI Cotroceni - 81.000 mp) si cel din Ploiesti (AFI Ploiesti - 34.000 mp).

David Hay, CEO, AFI Europe Romania a declarat:”AFI Brasov este un proiect important si un punct de referinta in strategia de dezvoltare a companiei si suntem bucurosi ca, prin semnarea acestui contract de inchiriere, acesta incepe sa prinda contur dincolo de planurile de pe hartie. (…) In acelasi timp, ne apropiem de finalizarea mixului de chiriasi care va completa experienta de shopping a locuitorilor din Brasov si pentru cei 1,6 milioane de turisti care viziteaza anual zona, cu o combinatie de branduri pentru toate gusturile, aflate intr-un singur spatiu comercial”.

Printre primele contracte incheiate se mentioneaza retailerul Carrefour, pentru 6.500 mp, urmand ca hipermarketul sa fie localizat la parterul cladirii.

Acest contract marcheaza prima colaborare la nivel profesional dintre Carrefour Romania si AFI Europe Romania si credem cu tarie ca AFI Brasov va fi principalul centru comercial din judetul Brasov. (…) Carrefour isi continua planurile de extindere in toate formatele de magazine si isi reafirma increderea in cresterea pietei romanesti”, a completat Anca Damour, Property Division Director in cadrul Carrefour Romania.

Sursa foto: wall-street.ro

Citeste si:
Ziua în care cumpărăturile s-au oprit. Nici retailerii nu au scăpat de căderea sistemului IT al Microsoft la nivel global
Ziua în care cumpărăturile s-au oprit. Nici retailerii nu au scăpat de căderea sistemului IT al Microsoft la nivel global

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Europe anunta ca a semnat contract cu Carrefour pentru noul centru din Brasov