Lectură de un minut

02 Nov 2022 - Știri și Noutăți

AFI deschide un nou mall în București: Afi City Bucureștii Noi este gata, vrem să-l deschidem în 2 săptămâni

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Centrul comercial Afi City Bucureștii Noi este gata și urmează să fie deschis în următoarele săptămâni, conform precizărilor făcute de Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, în cadrul evenimentului retailArena.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ retailArena 2022

”Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în 2 săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați. Noi l-am gândit ca un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000 de apartamente”, a precizat Roxana Stănciulescu la retailArena.

Ea adaugă faptul că mall-ul, situat chiar în fața stației de metrou „Laminorului”, va avea un mix clasic pentru un proiect de cartier și va include un supermarket, o sală de fitness, câteva magazine, cafenele, restaurante, etc.

Roxana Stănciulescu a vorbit și despre revenirea românilor la mall, punctând faptul că de la ridicarea restricțiilor s-a observat o întoarcere semnificativă a acestora în zona de offline.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI deschide un nou mall în București: Afi City Bucureștii Noi este gata, vrem să-l deschidem în 2 săptămâni