Lectură de 4 minute

17 Oct 2022 - Știri și Noutăți

AENO, brand nou de electrocasnice, lansează un convector electric cu infraroșu

Cristina Marin

Abonează-te pe  

AENO, un brand nou de electrocasnice inteligente de uz casnic, îÈ™i extinde gama de produse È™i introduce un convector inteligent de podea cu design premium eco-friendly, tehnologie infraroÈ™u È™i consum redus.

Sursa foto: AENO

În acest sezon de toamnă-iarnă, un nou produs este disponibil pentru clienÈ›ii din Europa: un radiator eco inteligent, cu design premium È™i tehnologie infraroÈ™u, având un consum redus de energie. Produsul este dezvoltat È™i produs de AENO în Europa, în Polonia.

Convectorul electric AENO este cu 50% mai eficient decât alte dispozitive de acest tip È™i metode de încălzire clasice (aer condiÈ›ionat, încălzire prin pardoseală, încălzire centrală). Produsul este potrivit pentru încăperi de până la 30m², putând fi utilizat în apartamente, case care nu sunt folosite pe tot parcursul anului, în birouri, cafenele, restaurante sau chiar în hoteluri.

AENO Premium Eco Smart Heater foloseÈ™te rapid È™i eficient întreaga putere de 700 de waÈ›i, fără a irosi căldură È™i bani. Odată ce camera este încălzită la temperatură stabilită (temperatura confortabilă este de aproximativ 24 de grade Celsius), convectorul se opreÈ™te automat.

Culorile disponibile ale aparatului sunt negru È™i alb. Fie că deÈ›inătorii doresc să integreze încălzitorul în culoarea camerei, discret (alb pe alb), sau să îi accentueze prezenÈ›a (negru pe alb), acest model se potriveÈ™te în orice cameră de zi sau spaÈ›iu de birou.

Convectorul electric cu infraroÈ™u AENO cu un consum redus de energie - până la 700+ waÈ›i, asigură un climat confortabil È™i este eficient din punct de vedere energetic. Dispozitivul asigură încălzirea obiectelor, fără a irosi energie pentru încălzirea spaÈ›iului exterior. Tehnologia cu infraroÈ™u îl face mai rentabil decât majoritatea sistemelor de încălzire tradiÈ›ionale, cum ar fi aparatele de aer condiÈ›ionat, dispozitvele pe gaz, încălzirea centrală, încălzirea prin pardoseală. EficienÈ›a energetică È™i economică ridicată este asigurată de faptul că produsul nu consumă energie pentru propria încălzire, pentru funcÈ›ionarea ventilatoarelor sau pentru încălzirea aerului.

Convectoarele electrice cu infraroșu AENO funcționează fără a sufla aer și fără a ridica praful. Nu produc poluanți, mirosuri și zgomot. nu usucă aerul și nu ard oxigenul din casă. Acestea mețin echilibrul umidității din cameră și păstrează un ambient confortabil pentru toți membrii familiei.

Cum poate fi folosit convectorul

Utilizatorul poate controla dispozitivul din orice loc din lume cu ajutorul aplicației AENO. Simplu de folosit, aceasta oferă acces de la distanță la meniul complet de opțiuni:

Citeste si:
Panouri fotovoltaice pe toate hipermarketurile Auchan: câte magazine sunt deja echipate
Panouri fotovoltaice pe toate hipermarketurile Auchan: câte magazine sunt deja echipate
  • pornire/oprire;
  • setarea temperaturii din cameră;
  • crearea unui program de încălzire (o temperatură în timpul zilei, alta pe timpul nopÈ›ii);
  • scenarii cu mai multe convectoare în acelaÈ™i timp (pornire/oprire);
  • controlarea È™i monitorizarea statisticilor privind consumul de energie;
  • setarea mai multor dispozitive AENO, direct din ecosistemul AENO (blender, aspirator robot etc.).

Produsul este sigur pentru copii È™i animale. Este echipat cu un sistem de blocare pentru copii, ca să poată fi folosit în siguranță, chiar dacă este amplasat în dormitorul acestora. Butonul de pornire/oprire din aparat poate fi blocat È™i accesat doar din aplicaÈ›ia mobilă, împiedicând pornirea sau oprirea de către copii, din greÈ™eală.

Convectorul electric AENO are protecÈ›ie împotriva căderilor de tensiune. În caz de defecÈ›iune a reÈ›elei, se opreÈ™te automat, începe să emită o alarmă È™i trimite o notificare direct pe smartphone.

Convectorul funcționează prin Wi-Fi

Produsul poate fi instalat cu uÈ™urință, având o configurare simplă È™i rapidă, ce durează doar 1 minut. Se face în 2 paÈ™i, prin Wi-Fi, din aplicaÈ›ia mobilă AENO:

  • ConectaÈ›i conectorul la o priză electrică.
  • ActivaÈ›i convectorul prin intermediul aplicaÈ›iei AENO, urmând indicaÈ›iile de pe ecran.

Convectorul electric cu infraroÈ™u AENO este fabricat din materiale de calitate superioară. Are un design minimalist integrat în È™asiul de 11 mm din sticlă rezistentă, cu picioare din aluminiu.

AENO Premium Eco Smart Heater este disponibil în magazinele din România începând cu 17 octomobrie 2022, la un preÈ› de vânzare estimat de 1.399 lei.

AENO este un brand nou de electrocasnice inteligente, create de o echipă internaÈ›ională de ingineri È™i fabricate în China. Pentru o aprovizionare optimă a utilizatorilor finali din Europa, linia de producÈ›ie pentru fabricarea produsului Premium Eco Smart funcÈ›ionează în Polonia.

Portofoliul de produse include: purificatoare de aer, umidificatoare, aspiratoare robot, aspiratoare verticale, mopuri cu aburi, mașini de spălat cu aburi, ceainice, grătare electrice, mixere, cuptoare electrice, cuptoare Sous-Vide, aparate de vidat, periuțe de dinți electrice și irigatoare etc.

ÎnfiinÈ›ată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM È™i furnizor de soluÈ›ii IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuÈ›ie cu valoare adăugată (VAD), soluÈ›ii de piață B2B È™i distribuÈ›ie de produse ITC de la furnizori globali.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  AENO, brand nou de electrocasnice, lansează un convector electric cu infraroÈ™u