Lectură de un minut

12 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Adidas a deschis un nou magazin outlet în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Noul magazin adidas outlet din Promenada Mall din Craiova s-a deschis astăzi, 12 octombrie, în zona exterioară a mall-ului, The Strip. Cu o suprafață de vânzare de 542 de metri pătraÈ›i, acest outlet adidas este cel de-al 7-lea magazin de acest gen din România, fiind primul din zona de sud-vest a țării.

Sursa foto: Unsplash

Acest nou magazin adidas outlet din cadrul centrului comercial Promenada Craiova, păstrează conceptul de design Stadium 2.0. Decorul noului magazin este avangardist, inspirat de designul arenelor sportive, iar spaÈ›iul îmbină cu artă structurile dure, reci, cu accente de culori calde È™i elemente de inspiraÈ›ie locală.

Noul outlet adidas se bazează pe dorinÈ›a de a oferi atât pasionaÈ›ilor de sporturi recreaÈ›ionale, cât È™i sportivilor de performanță un loc unde să găsească echipamentul de care au nevoie.

În perioada 12-15 octombrie, fiecare vizitator al magazinului adidas din Promenada Craiova se va bucura de o reducere de 20%, aplicată la achiziÈ›ionarea a cel puÈ›in 2 produse.

adidas este un designer È™i dezvoltator global de încălțăminte, îmbrăcăminte È™i accesorii pentru sport È™i viaÈ›a de zi cu zi, având misiunea de a fi cel mai bun brand sportiv din lume. adidas creează produse de înaltă performanță pentru a-i ajuta pe sportivi să îÈ™i atingă obiectivele. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajaÈ›i în întreaga lume È™i a generat vânzări de 21,2 miliarde de euro în 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Adidas a deschis un nou magazin outlet în România