Lectură de un minut

16 Nov 2020 - Știri și Noutăți

A treia franciză Spectral Mobilă din acest an s-a deschis în Slobozia

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Spectralcom SRL a inaugurat al 12-lea magazin Spectral Mobilă, în Slobozia. Magazinul deschis pe strada Ialomiței nr. 3B va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL.

Spațiul în care va funcționa magazinul din Slobozia are o suprafață de 250 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

“Suntem bucuroși că am reușit să ne atingem targetul de trei deschideri în 2020, dar totodată suntem dezamăgiți că deschiderea a avut loc la trei zile după intrarea în carantină a orașului Slobozia. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, în Târgu Jiu, suntem astăzi într-o noua situație delicată și anume să deschidem un magazin într-unul dintre puținele orașe carantinate. Bineînțeles că sănătatea noastră și a celor din jurul nostru este prioritară și suntem optimiști că ne vom atinge estimatele de vânzări imediat după ieșirea din carantină a orașului Slobozia. Sperăm ca 2021 să fie anul în care pandemia va fi stopată și să deschidem în condiții normale alte trei sau patru magazine Spectral Mobilă.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 12 magazine sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Calafat, Călărași, Galați, Pitești, Râmnicu Sărat, Slatina, Slobozia, Târgu Jiu și Tecuci, dar și în alte peste 100 de magazine de mobilă partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie www.spectral.ro, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , cel.ro , domo.ro , esteto.ro și altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A treia franciză Spectral Mobilă din acest an s-a deschis în Slobozia