Lectură de 2 minute

21 Nov 2022 - Știri și Noutăți

A început o nouă ediție Rabla pentru electrocasnice. Altex și Media Galaxy ajută cu înscrierea în platforma AFM

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Altex se alătură și în această sesiune în  Programul național Rabla pentru electrocasnice. Începând din 21 noiembrie, odată cu startul campaniei de înscriere, Altex oferă clienților consiliere pentru înregistrarea în platforma AFM, în vederea obținerii voucherelor Rabla. Până pe 25 noiembrie, atunci când se încheie perioada de înscrieri, consilierii Altex și Media Galaxy vor sta la dispoziția clienților cu detalii despre pașii care trebuie urmați pentru crearea contului de utilizator în platforma AFM, de unde pot obține voucherele care pot fi folosite pentru achiziționarea de electrocasnice noi. 

Sursa foto: Altex

Îndemnăm clienții să profite de această oportunitate și să își înlocuiască aparatele vechi cu unele noi, de ultimă generație, mult mai eficiente energetic.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla se face, exclusiv, online, în perioada 21 – 25 noiembrie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Calendarul programului național Rabla electrocasnice, noiembrie - decembrie 2022

  • 21 – 25 noiembrie: ȋnregistrarea beneficiarilor (crearea conturilor ȋn platforma AFM);
  • 5 – 9 decembrie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;
  • 12 – 16 decembrie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;
  • 19 – 23 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Toți cei care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, la Altex și Media Galaxy beneficiază de ridicarea gratuită a articolelor, de la domiciliu. În plus, compania pune la dispoziția clienților serviciul de livrare cu doi oameni până în casă a produselor voluminoase.

În 2021, Altex a colectat de la clienții săi mai bine de 20.000 de tone de DEEE, adică peste 480.000 de aparate electrice și electrocasnice. În ultimii 10 ani, Altex a contribuit la colectarea și recilarea echipamentelor electrice și electrocasnice, 116.000 de tone, peste 20 % din totalul național.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. În plus, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A început o nouă ediție Rabla pentru electrocasnice. Altex și Media Galaxy ajută cu înscrierea în platforma AFM