Lectură de un minut

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

A început FLOWER EXPO, expoziția florală din Sun Plaza: când poate fi vizitată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Flower Expo, unul dintre evenimentele cu tradiție al centrului comercial Sun Plaza, ajunge la cea de a XII-a ediție, anul acesta sub conceptul „Natura Urbană”. Mallul își invită vizitatorii să interacționeze cu grădina în stil industrial timp de două săptămâni, până pe 14 aprilie 2023. 

Sursa foto: Sun Plaza

Expoziția florală este formată exclusiv din decorațiuni naturale care se remarcă prin experiența senzorială unică a sutelor de flori și specii de plante și atrage interesul vizitatorilor prin culorarea, parfumul și tematica aranjamentelor florale. Simțurile vor fi încântate de specii precum King Protea, Madiba, orhidee Cymbidium, Phalenopsis, Telopea, Anthurium, Aecmea și Ranunculus.

Anul acesta, evenimentul a fost organizat în colaborare cu specialiștii florăriei Iris.

„Natura Urbană” poate fi explorată în trei zone distincte, tranzitabile, imersive, care permit vizitatorilor să realizeze fotografii instagramabile.

  • Zona 1 – Labirint format din cinci cadre – acest decor combină aranjamentele florale naturale cu panouri transparente și suspendate care se succed asemenea unui labirint.
  • Zona 2 – Tunelul de flori permite accesul chiar în interior și combină florile cu luminile arhitecturale.
  • Zona 3 – Grădina botanică hexagonală – această construcție este formată din pereți îmbrăcați în fire textile și flori naturale, are două căi de acces simetrice și lumini care completează ambientul.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, în orele de program ale centrului comercial, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Citeste si:
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt planurile pentru 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A început FLOWER EXPO, expoziția florală din Sun Plaza: când poate fi vizitată