Lectură de un minut

27 Mar 2017 - Știri și Noutăți

S-a terminat prima faza a lucrarilor de extindere Sun Plaza: 7 magazine noi inaugurate

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul austriac imobiliar S Immo AG a anuntat ca a incheiat procesul de reamenajare a complexului comercial Sun Plaza. 

 

sun plaza

Noua zona are o suprafaa de 7800 de metri patrati - magazinele vor fi extinse si in plus se adauga centrului unitati precum Altex, Terranova, O Bag si Autograf.

Investitia totala se ridica la 30 de milioane de euro.

Printre modificarile aduse zonei se numara crearea unei galerii noi si modernizarea cailor de acces catre parcarea subterana si a pasajul catre metroul Piata Sudului. In plus, urmeaza sa fie deschis un nou lift pentru a facilita accesul in mall.

Lucrarile finale vor fi terminate in primul trimestru din 2018 cand se vor mai adauga 11.000 de metri patrati.

Conform wall-street.ro Friendrich Wachernig, membru al consiliului de administratie S Immo AG, a declarat: "Prin incheierea primei faze, suntem doar la inceputul unei transformari ce va aduce Sun Plaza si mai aproape de dorintele clientilor. Lucrarile de constructie vor continua intr-un ritm accelerat in urmatoarele luni, asadar mai multe schimbari urmeaza sa vina”.

Sursa foto: facebook Sun Plaza

Citeste si:
FOTO: Starbucks, vizitat de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii
FOTO: Starbucks, vizitat de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a terminat prima faza a lucrarilor de extindere Sun Plaza: 7 magazine noi inaugurate