Lectură de 3 minute

28 Apr 2022 - Știri și Noutăți

5 to go lansează în retail și HoReCa apa cu vitamine, în parteneriat cu VIWA

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

5 to go lansează apa cu vitamine, în parteneriat cu brandul VIWA, cunoscut pentru aceste produse, iar noua băutură va ajunge din luna mai în retail și HoReCa, în urma unei investiții de câteva mii de euro, care a constat în redesign și branding.

Articol actualizat vineri, 29 aprilie

„Apa cu vitamine 5 to go & VIWA Vitamin Water a apărut ca urmare a unui parteneriat strategic între brandul 5 to go și VIWA, iar noile produse vor fi disponibile începând cu luna mai. Noul produs este destinat atât segmentului HoReCa, cât și celui de retail și va putea fi găsit pentru început în toate locațiile 5 to go din țară, dar și în retail unde va înlocui produsul actual VIWA vitamin water în sticlă de 500 ml”, a explicat Radu Savopol, cofondator al 5 to go, pentru Retail.ro.

Gama de apă cu vitamine 5 to go & VIWA Vitamin Water se lansează într-un nou ambalaj, mai mare, de 600 de mililitri, în șase sortimente cu conținut de vitamine, minerale și extract de plante. Toate produsele sunt fără îndulcitori artificiali, fără coloranți și conservanți artificiali și fără zahăr. Se folosesc doar îndulcitori naturali, iar produsele au un număr mic de calorii, de doar 6 kcal/600 ml pentru gama Zero, în timp ce produsele din gama Low calories au între 48 și 60 kcal/sticla de 600 ml.

„Pe lângă ambalajul mai mare, noul produs vine cu un design nou al etichetei, rețete îmbunătățite și două arome noi. Investiția a fost de câteva zeci de mii de euro și a constat în redesign și branding, precum și în stocurile inițiale”, a adăugat Savopol.

Gama de apă cu vitamine 5 to go & VIWA Vitamin Water se lansează în 6 sortimente: rețete îmbunătățite pentru Immunity cu vitamina C și D3, Immunity cu vitamina C și D3 varianta ZERO, Body Pro cu aloe vera și zinc, Vitality cu cafeină naturală obținută din fructul guarana, Magnemax cu magneziu și complex de vitamine B, precum și noul sortiment Brainboost ZERO cu ginkgo biloba și ceai verde.

Viwa Product Europa este o companie din Ungaria, cu sediul în Budapesta, care operează în sectorul de băuturi. Aceasta a fost înființată în ianuarie 2013.

Tot din mai, 5 to go va lansa în retail gama de capsule de cafea, cu trei sortimente compatibile Nesspreso și cinci sortimente compatibile Dolce Gusto.

Citeste si:
Studiu Waterdrop: Este apa de la robinet o sursă sigură de hidratare?
Studiu Waterdrop: Este apa de la robinet o sursă sigură de hidratare?

Radu Savopol și Lucian Bădilă, fondatorii lanțului de cafenele 5 to go, au cumpărat în septembrie 2021 producătorul român de covrigi Sunday Bagel, pentru care vor să dezvolte o linie proprie de producție și să scoată peste 10 rețete, care vor fi puse la vânzare în câteva cafenele, dar și în alte rețele HoReCa și retail, în funcție de cerere.

5 to go vrea să deschidă 200 de locații noi anul acesta, ajungând astfel la o rețea de aproximativ 500 de unități, după ce în 2021 a încheiat cu 296 de cafenele din pragul de 300 de unități stabilite. Lanțul românesc vrea să ajungă la 1.000 de cafenele în România, în următorii cinci ani.

5 to go a luat naștere în 2015, iar la finalul anului 2021 a ajuns aproape de pragul de 300 de unității, fiind unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go lansează în retail și HoReCa apa cu vitamine, în parteneriat cu VIWA