Lectură de 2 minute

14 Sep 2023 - Știri și Noutăți

5 to go lansează în retail o nouă gamă de capsule de cafea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

5 to go lansează în retail o nouă gamă de capsule de cafea, potrivit unei postări de-ale lui Radu Savopol, cofondator al lanțului de cafenele. 

Sursa foto: 5 to go

Noile capsule sunt compatibile cu cele de la Dolce Gusto și reprezintă aromele de Cappuccino și Latte Machiatto.

Recent, 5 to go și-a extins orizonturile de business odată cu preluarea unei minirețele de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul FAST SHOP by 5 to go, în toate orașele în care partenerii de franciză sunt interesați să investească.

Cu o investiție inițială de 50.000 de euro, 5 to go a ales această soluție de proximitate ca răspuns la nevoia francizaților care activează în spații mai puțin convenabile comerțului, precum spitale, birouri, gări, aeroporturi și nu numai, de a avea acces la produse într-un interval orar extins.

În prezent există 5 locații operaționale, dar se preconizează o evoluție accelerată, care s-ar putea traduce printr-un număr de 500 de puncte de vânzare FAST SHOP amplasate în întreaga țară în următorii 3 ani.

Sistemul este unul de dimensiuni mari, cu peste 60 de linii de servire, care pot oferi tot atâtea sortimente diferite de produse, dacă se dorește. Francizații își vor dezvolta propria rețea de vending în zona lor, brandul 5 to go asigurând prezența produselor și obținerea finanțării pentru achiziționarea aparatelor de vending în sistem de leasing. Aparatele sunt de ultimă generație, dispun de temperatură controlată și de un sistem ultramodern de raportare și gestiune a produselor.

Sortimentele sub marca 5 to go disponibile sunt produsele din gama RTD pe bază de cafea, cu 4 arome (Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Cappucino Macchiato și Irish Cappucino), Italian Sparkling Espresso, This is frappe, gama de capsule compatibile Nespresso.

Citeste si:
Nestlé instalează peste 50 de noi puncte de colectare a capsulelor NESCAFÉ Dolce Gusto, în magazinele Kaufland
Nestlé instalează peste 50 de noi puncte de colectare a capsulelor NESCAFÉ Dolce Gusto, în magazinele Kaufland

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go lansează în retail o nouă gamă de capsule de cafea