Lectură de un minut

12 Jan 2022 - Știri și Noutăți

5 to go a deschis deja patru cafenele în 2022 și ajunge la 15 unități în ianuarie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de cafenele 5 to go a deschis patru unități în primele zile din ianuarie și vrea să ajungă la 15 spații deschise până la finalul acestei luni, a transmis cofondatorul Radu Savopol.

„Cam așa am simțit eu startul în 2022, faptul că pe data de 3 ianuarie marea majoritate a activităților au început să se miște a contat enorm, cred că fiecare dintre noi vrem ca acest an să fie unul al revenirii la normalitate, la cifrele din 2019 și să simțim că putem face ce ne propunem! Noi ca echipa avem deja 4 locații deschise în prima săptămână de lucru și vom ajunge la 15 locații noi deschise până pe 31 ianuarie, contează mult startul”, a scris Savopol pe LinkedIn.

5 to go vrea să deschidă 200 de locații noi anul acesta, după ce în 2021 a încheiat cu 296 de cafenele din pragul de 300 de unități stabilite. Lanțul românesc vrea să ajungă la 1.000 de cafenele în România, în următorii cinci ani.

Pe lângă București, orașele în top cu cel mai mare număr de cafenele sunt Brașov, Constanța, Ploiești, Bacău și Iași.

În 2021, 5 to go s-a extins internațional, în parteneriat cu Donuterie, în Franța, a listat în retail cu o gamă special dezvoltată de produse ready to drink pe bază de cafea și a cumpărat lanțul local de cafenele din Constanța, Take Five Coffee.

5 to go apărut în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 250 de locații și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go a deschis deja patru cafenele în 2022 și ajunge la 15 unități în ianuarie