Lectură de un minut

18 Aug 2017 - Știri și Noutăți

Mega Image a mai deschis 4 magazine

Abonează-te pe  

Retailerul Mega Image anunta inaugurarea a patru noi magazine. Reteaua companiei ajunge astfel la 557 de locatii.

Printre inaugurarile recente ale companiei se numara deschiderea celui de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca, un Mega Image in Mamaia si doua unitati SHop&Go in Capitala.

Deschiderea celui de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca este facuta ca urmarea a planurilor de expansiune anuntate la inceputul anului. Amplasat intr-o zona centrala, la Piata Mihai VIteazul nr. 17, magazinul are o suprafata de 890 de metri patrati. Supermarketul pune la vanzare pentru clienti o gama variata de produse, inclusiv pe cele din gama proprie.

Continuand colaborarile cu producatorii locali, Mega Image include in sortimentatie fructe si legume produse proaspete de sezon. Acestora li se alatura producatorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sannicoara si producatorul de produse de panificatie si patiserie „La Casa”.

Programul de functionare este luni-sambata, deschis intre 07-22 si duminica in intervalul 08-21.

Tot astazi se deschide primul magazin Mega Image din statiunea litorala Mamaia, situata in judetul Constanta (complexul Miorita, la parter). Magazinul va fi deschis Non-Stop.

Doua magazine Shop&Go se inaugureaza in Bucuresti. Acestea sunt situate pe Str. Ramnicu Sarat nr. 20, bl. 16A, parter, sector 3, respectiv pe Sos. Mihai Bravu nr. 122, bl. D 27, sector 2.

Citeste si:
Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023 cu cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului
Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023 cu cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a mai deschis 4 magazine