Lectură de un minut

13 Feb 2018 - Știri și Noutăți

180.000 euro investitii in 3 spații de retail de Sofiaman

Abonează-te pe  

Brand-ul autohton de pijamale si lenjerie isi consolideaza pozitia pe piata locala de retail prin investitii de peste 180.000 de euro, deschizand si remodernizand 3 spatii de retail. Este vorba despre un nou magazin in Shopping City Suceava, relocarea unitatii din Moldova Mall Iasi, precum si remodelarea magazinului stradal din Targu Neamt.

Noul magazin deschis in Shopping City Suceava are 50 de mp si este deschis in sistem de franciza. Inaugurat la finalul lui 2017, magazinul intareste pozitia brandului in estul tarii, alaturi de noua unitate relocata si modernizata din Moldova Mall Iasi. Noul spatiu din Iasi are 110 mp si se afla acum la parterul centrului comercial.

O alta investitie ce a marcat inceputul de an pentru Sofiaman este modernizarea spatiului stradal din Targu Neamt, ce functioneaza ca un magazin de fabrica pentru locuitorii si vizitatorii zonei. Acestia se vor bucura de un spatiu extins, de 75 de mp, in care vor gasi atat cele mai noi colectii ale brandului, cat si o mare parte din piesele clasice.

Florin Cucu, General Manager Sofiaman a declarat: “Ne dorim ca fiecare spatiu comercial care poarta semnatura Sofiaman sa fie usor recognoscibil si sa se alinieze identitatii brand-ului nostru. Astfel, ultimii ani au adus pentru noi un amplu proces de remodelare a unitatilor in care operam, in care am implementat noul concept de design interior, magazinele noastre devenind acum adevarate spatii de relaxare pentru intreaga familie. Pentru 2018 ne propunem sa continuam extinderea retelei cu noi magazine, dar si dezvoltarea operatiunilor prin intermediul magazinului online.”

Retail jobs

Realizate local, in fabrica din Targu Neamt, produsele Sofiaman sunt reprezentate de pijamale si camasi de noapte, tricouri basic, halate si altele. Acestea sunt create din materiale naturale, precum bumbacul si modalul.

Sofiaman opereaza in Romania prin 11 magazine monobrad, 5 locatii tip shop-in-shop, peste 300 de magazine de specialitate din intreaga tara si un magazin online. In plus, a trecut si granitele ajungand in Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croatia, Slovenia, Cipru sau Maroc.

Citeste si:
Black Friday 2021: reduceri la electronice și electrocasnice, materiale de bricolaj, haine, cosmetice, ochelari și parfumuri
Black Friday 2021: reduceri la electronice și electrocasnice, materiale de bricolaj, haine, cosmetice, ochelari și parfumuri
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  180.000 euro investitii in 3 spații de retail de Sofiaman