Lectură de 2 minute

15 Mai 2023 - Știri și Noutăți

11 camere amenajate de 11 designeri, cu o investiție de 70.000 de euro. Când se deschide primul showroom Neakaisă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei, cu o cifră de afaceri de 5,7 milioane euro în 2022, va deschide, din 19 mai, un prim showroom în București, într-o vilă monument istoric. Anul acesta, showroom-ul va avea rol de suport pentru activitatea din online, urmând ca din 2024 să genereze circa 10% din cifra de afaceri a companiei. Investiția alocată amenajării noului spațiu se ridică la aproximativ 70.000 euro.   

 

Sursa foto: Neakaisa.ro

Showroom-ul are o suprafață totală de 250 metri pătrați și este dispus pe două etaje ale unei vile monument din zona Gării de Nord, pe Strada Atelierului nr 20. Locația reprezintă o componentă esențială a strategiei de afaceri a Neakaisa.ro, ce își propune să funcționeze într-un sistem omnichannel, pentru a fi mai aproape de nevoile și preferințele tuturor clienților și a le îmbunătăți experiența de cumpărare.

Ideea unui spațiu de expunere a apărut în mai 2022, definitivarea și punerea sa în aplicare a început în luna noiembrie a aceluiași an, iar la finalul lunii februarie 2023 au început lucrările de amenajare. Printre partenerii care au contribuit la dezvoltarea acestui showroom se numără Ideal Standard, Grohe, Geberit și FDesign.

Anul trecut, compania și-a extins echipa, iar odată cu relocarea într-un nou sediu, au început și lucrările efective de amenajare.

Noul spațiu este format din 11 camere amenajate de 11 designeri diferiți, fiind conceput ca un loc pentru inspirație, cu mai multe tipuri de amenajări ale băii și o varietate de produse, de la obiecte sanitare, pardoseli, tapet, riflaje până la obiecte de design. Mai mult, tot în cadrul showroom-ului se oferă consultanță, discount-uri pe praguri valorice, iar clienții pot beneficia de livrarea gratuită a comenzilor.

Pe parcursul anului 2022, Neakaisa.ro a vândut peste 50.000 de produse, iar pentru 2023, compania estimează până la 58.000 de produse vândute, o creștere de 17%, având în vedere extinderea gamei.

Potrivit reprezentanților Neakaisa.ro, anul acesta s-a remarcat și o creștere a cererilor din partea arhitecților, ceea ce se traduce într-o preferință crescută pentru proiecte de renovare realizate sustenabil, atât pentru confort, cât și pentru utilizarea îndelungată.

Neakaisa.ro este un magazin online cu obiecte sanitare pentru amenajarea băii și produse pentru amenajarea casei, lansat în 2014 de către antreprenorii Laura și Vlad Sardescu. Magazinul online dispune de o varietate de peste 12.000 de produse de la producători de top din categorii diverse. Toate gamele prezentate sunt alese în parteneriat cu arhitecți, designeri și constructori, astfel încât frumosul să se îmbine întotdeauna cu partea practică.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  11 camere amenajate de 11 designeri, cu o investiție de 70.000 de euro. Când se deschide primul showroom Neakaisă