Lectură de 2 minute

17 Nov 2015 - Promoții

Flanco anunta ofertele de Black Friday 2015

Abonează-te pe  

Retailerul Flanco sarbatoreste cinci ani de Black Friday cu preturi reduse la peste 400.000 de produse si se asteapta la vanzari de 130 de milioane de lei pentru weekendul acesta.

Flanco se afla la cea de-a 5-a editie de Black Friday anul acesta si anunta intr-un comunicat, reduceri de pana la 80%. Premiera este ca posesorii cardurilor de fidelitate pot beneficia in avans de oferte.

Unul dintre cei mai eficienti retaileri in domeniul produselor IT&C, electronice si electrocasnice, Flanco va organiza in perioada 20-22 noiembrie cel mai mare eveniment de shopping al anului si anticipeaza cresteri de pana la 33% fata de 2014. Startul se da vineri de la ora 7 dimineata.

Suntem la cea de-a 5-a editie de Black Friday si avem deja in spate experienta anilor trecuti. Ne-am asigurat din timp stocurile cu peste 400.000 de produse, la care vom avea reduceri de pana la 80% din pretul de referinta. De asemenea, la data de start a campaniei vom ajunge la un numar de 95 de magazine in toata tara, fata de 87 cate aveam anul trecut, astfel ca ne asteptam la un numar mai mare de vizitatori, aproximativ 3 milioane de cumparatori in magazine si pe flanco.ro. Am investit masiv in platforma online si am contractat companiile mari de curierat de pe piata, pentru a oferi clientilor nostri un Black Friday peste asteptari”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

In cea de-a 5-a editie de Black Friday, Flanco le ofera in premiera clientilor motive in plus pentru a-si cumpara produsele dorite: ”Optiunea de vanzari in 15 rate fara dobanda va contribui si ea, fara indoiala, la vanzarile in crestere pe care le preconizam. De asemenea, pentru clientii nostri fideli, care au carduri de loialitate Flanco, pregatim o supriza: in premiera, ei vor putea beneficia de ofertele noastre speciale de Black Friday din magazine, cu o zi mai devreme, de joi, 19 noiembrie, intre orele 10:00-16:00”, mai adauga CEO-ul Flanco Retail.

Flanco Baneasa va fi nu numai cel mai mare magazin din reteaua noastra, dar si cel mai modern, un Concept Store cu o abordare si o filosofie diferite, orientate catre client. Vom avea spatii dedicate relaxarii, o zona pentru evenimente si o zona dedicata copiilor. Planuim sa organizam frecvent in magazin evenimente de lansari de produse, de cooking, de hair styling, cursuri si altele. De asemenea, in acest magazin veti gasi si veti putea testa cele mai noi tehnologii, de exemplu dronele”, precizeaza Sirbu.

Dupa ce recent a deschis alte 3 unitati, saptamana aceasta Flanco va ajuge la 95 de magazine cand joi se va inaugura cel mai mare punct de vanzare in Mall Baneasa din Bucuresti, alta locatie urmand sa fie deschisa in Targu Mures.

Citeste si:
Parteneriat între Omnicredit și Flanco Smart Discounter: este lansat primul produs de creditare cu destinație retail
Parteneriat între Omnicredit și Flanco Smart Discounter: este lansat primul produs de creditare cu destinație retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Promoții /  Flanco anunta ofertele de Black Friday 2015