Lectură de un minut

11 Nov 2015 - Promoții

Campania Black Friday ia startul in hipermarketurile Carrefour Romania

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour anunta startul campaniei Black Friday. Sunt programate reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice, produse IT si Telecom pentru clientii hipermarketului.

Carrefour Romania da startul campaniei Black Friday, clientii fiind rasplatiti cu reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse media. Preturile variaza: televizoarele LED au preturi incepand cu 475 lei sau aspiratoarele de la 250 de lei.

Andreea Mihai, director Marketing Carrefour Romania declara: „Este al patrulea an la rand cand ne bucuram clientii cu aceasta sarbatoare a preturilor mici. Preocuparea noastra continua este de a le oferi clientilor nostri o experienta speciala de cumparaturi si de a gasi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase preturi. Astfel, ofertele pe care le-am pregatit pentru ei de Black Friday vizeaza o gama larga de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, cu reduceri incredibile. In hipermarketurile Carrefour, clientii gasesc totul sub acelasi acoperis.”

De Black Friday 2015 la Carrefour cumparatorii primesc:

• reduceri la sute de produse electronice si electrocasnice

• un stoc mare de produse aflate in promotie

• promotii reale cu produse la preturi cu adevarat reduse

Citeste si:
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum
Flanco crește valoarea voucherului oferit în cadrul propriului program Rabla. La cât ajunge acesta acum

• credite speciale cu 20 de rate fara dobanda; detalii suplimentare pot fi oferite la punctele BRD din hipermarketuri.

Pentru a fi sigur ca nu pierzi nicio promotie, viziteaza site-ul www.carrefour.ro.

Cu peste 10.100 de unitati deschise in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. Cu o vechime de peste 50 de ani, Carrefour a devenit un partener pentru viata de zi cu zi pentru cumparatorii care vor preturi avantajoase.

Cu o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile, in Romania retailerul numara 185 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 103 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Promoții /  Campania Black Friday ia startul in hipermarketurile Carrefour Romania