Lectură de 3 minute

09 Feb 2023 - Interviuri și Analize

Reduceri MARI de Valentine's Day în magazine. Ce oferte au retailerii pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Dacă încă nu ai găsit cadoul perfect pentru partenerul sau partenera ta de Valentine's Day, iată câteva magazine care au reduceri mari pentru această ocazie. Bineînțeles, anumite produse pot fi achiziționate și online. 

Sursa foto: Jesse Goll / Unsplash

Sunt anunțate reduceri la o gamă largă de produse cu ocazia Valentine's day. Poți alege gadgeturi, produse de înfrumusețare și de îngrijire personală, accesorii sport sau lenjerie intimă pentru ea și pentru el, dar și electronice și electrocasnice. Iată ce oferte au retailerii pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților.

Douglas

Douglas oferă o gamă variată de produse pentru corp, ten sau păr, cât și produse de make-up și parfumuri care aparțin brandurilor de top ca Dior, Lancome, Armani sau Chanel. De asemenea, tot aici poți găsi parfumuri de nișă ca Tom Ford sau Casamorati și parfumuri unisex.

Printre reducerile pregătite de Douglas cu ocazia Valentine's day se numără:

De asemenea, reducerile oscilează între 30% și 60-70% la toate categoriile de produse.

Sephora

Sephora se numără și ea printre retailerii care au venit cu oferte de Ziua Îndrăgostiților. Pe lângă reduceri promoționale, retailerul propune și cardurile cadou pentru persoana iubită. Cardul Cadou se poate achiziționa doar din magazinele fizice Sephora, dar poate fi folosit inclusiv online. Valoarea cardului este stabilită de cel care face cadoul.

M.A.C Cosmetics

M.A.C a pregătit o colecție de rujuri special pentru Valentine's, în ediție limitată. Transportul este gratuit pentru comenzile de minimum 199 de lei.

Intimissimi

Intimissimi nu doar că a pregătit livrare express pentru a primi cadoul la timp de Valentine's, dar găsești și reduceri de până la 50% la articolele de lenjerie intimă și 20% reducere la seturile de pijamale, pentru a două pereche cumpărată.

Jolidon

Înființată în 1993 în Cluj Napoca, Jolidon a devenit lider al pieței românești de lenjerie intimă, iar produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, folosind materiile prime și accesoriile furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Citeste si:
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox
evoMAG extinde rețeaua de lockere și estimează o creștere cu 40% a comenzilor livrate la easybox

În campania de Valentines Day, la Jolidon găsești reduceri între 30% și 70%.

Decathlon

Și pentru că anul acesta ne putem bucura cu adevărat de iarnă, la Decathlon ai reduceri la toate produsele și accesoriile de până la 70%, în cazul în care plănuiești un weekend romantic la munte.

Sport Vision

Retailerul cunoscut pentru articolele sale sport vine cu reduceri de până la 50%, în limita stocului disponibil. De la tricouri la adidași, toate produsele vă așteaptă în magazine sau pe site.

evoMAG

Nu în ultimul rând, pe evoMAG ai sute de produse IT&C cu până la 50% reducere la o gamă variată în limita stocului disponibil. Campania „Valentine’s Day la evoMAG” pune la dispoziția mii de produse inimoase, reduceri substanțiale și program de livrare la timp.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Reduceri MARI de Valentine's Day în magazine. Ce oferte au retailerii pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților