Lectură de un minut

17 Nov 2022 - Interviuri și Analize

Premieră pe piața din România: criptobradul de Crăciun la 69 de lei

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

O companie din Voluntari vine, în acest an, cu o ofertă inedită de sărbători pentru români: criptobradul sau mai simplu spus bradul care poate fi plătit în monede virtuale, o premieră pentru piața românească.

Sursa foto: Pixabay.com

‘’Noi am introdus plata în rate de prin 2011, iar, începând de anul acesta acceptăm și monede virtuale. O să fie criptobradul, încercăm să ne încadrăm și noi în tendințele anului 2022’’, a declarat Ștefan Voicu, CEO Silva Group România, pentru Retail.ro.

Sezonul de livrări va începe pe 1 decembrie, când vor fi deschise expozițiile cu vânzare din București, Brașov și Bacău deținute de grup.

De asemenea, brazii vor putea să fie găsiți și în retail de la un preț care pornește de la 69 de lei și la dimensiuni care ajung undeva până la doi metri înălțime.

Mai trebuie spus că brazii provin din pepiniera proprie și sunt din soiul Caucaz, foarte stufos și foarte bun pentru decor.

“În retail vrem să vindem 120.000 unități în acest an, avem un nucleu dur de clienți, cam aceeași în fiecare an. Cererea cea mai mare este în perioada 18 - 24 decembrie. Cu cât ne apropiem de Crăciun prețurile vor crește. Oferta de 69 de lei este valabilă până pe data de 14 decembrie, după care prețul se majorează cu 10 lei, până pe 18 decembrie, iar apoi după 19 decembrie se majorează cu încă 10 lei”, a mai precizat Voicu.

Managerul mai spune că de la recoltare până la expunerea către clientul final nu se depășește un interval de 7-8 zile.

Silva Group reprezintă un grup de companii cu activitate în sectorul pantelor ornamentale și grădinăritului, deținând și o pepineră proprie.

Citeste si:
De unde cumperi decorațiuni de Crăciun și brazi: magazine cu oferte complete pentru sărbătorile de iarnă
De unde cumperi decorațiuni de Crăciun și brazi: magazine cu oferte complete pentru sărbătorile de iarnă

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Premieră pe piața din România: criptobradul de Crăciun la 69 de lei