Lectură de 7 minute

23 Nov 2020 - Interviuri și Analize

Florării online cu livrare oriunde în lume: de unde poți comanda aranjamente florale și buchete de flori

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Florăriile online sunt o soluție la îndemână pentru persoanele care vor să surprindă pe cineva drag sau pentru cineva care vrea să mulțumească unui partener de afaceri. Pentru atunci când timpul sau distanța sunt o problemă, există mai multe oferte pentru a trimite aranjamente florale sau buchete de flori, indiferent că ocazia este una profesională sau personală, precum o zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Mărțișorul sau Ziua Femeii.

Articol actualizat 14 februarie 2022

Într-o perioadă în care aproape totul s-a mutat în online, florăriile nu fac excepție și au înțeles nevoia clienților de a trimite buchete sau aranjamente florale. Că este vorba despre un gest de mulțumire, de o urare aniversară sau de un cadou business, florile vor fi mereu apreciate atunci când sunt primite. Din fericire, există foarte multe florării online care fac livrări la domiciliu sau la birou, multe dintre ele fără să perceapă taxă de transport sau la care pot apela și românii din Diaspora, care vor să trimită ceva în țară sau invers. Serviciile sunt extrem de variate, la fel ca oferta de plante și flori care așteaptă să fie comandate.

Florării online cu livrare oriunde în lume

Găsești mai jos o listă cu câteva dintre cele mai populare florării online la care poți apela pentru comenzi de flori, data viitoare când vei avea nevoie, indiferent că ești în România sau în afara țării.

Băiatul cu Flori

Băiatul cu Flori este o florărie online de unde poți comanda buchete, plante decorative, aranjamente și coșuri cadou, dar ai și varianta de a opta pentru buchete personalizate, în funcție de persoana destinatară, dar și un pachet de flori cu tort. În ceea ce privește condițiile de livrare, curierul poate ajunge și în weekend, și în timpul săptămânii, fie în București și Ilfov (livrare gratuită sau se impune comandă minimă de 200 de lei, pentru locații la 15 de km de atelierul de lucru) - mai multe poți afla aici.

Livrare flori Cluj

Floria.ro

Floria.ro (parte din grupul Floria care operează și o rețea de florării în mai multe locații) a aniversat în 2020 10 ani de prezență pe piața din România, perioadă în care s-au făcut sute de mii de comenzi din toate județele din țară, dar și din afară, pentru că florăria online livrează în peste 50 de țări, iar cei mai mulți clienți vin din țările cu comunități mari de români: Italia, Spania, Marea Britanie.

Clienții pot alege dintre trandafiri criogenati, colecții tematice, flori pentru zodii, buchete de flori și aranjamente speciale sau cadouri. În ceea ce privește transportul, acesta este gratuit prin curieri proprii în Bucuresti și în peste 140 de localități din România; aici găsești toate informațiile.

Flori de Lux

Unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, conceptul FlorideLux este o îmbinare între florărie, showroom, magazin online și atelier, cu o experiență de peste 18 ani în industrie. Livrările se fac oriunde în lume și în România (în București, Ilfov și Brașov în 2 - 4 ore și în maxim 24 de ore oriunde în țară). Compania lucrează cu florarii locale în țară, iar în București și Brașov are propriile florării - citește mai multe aici.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Comandă flori online

Magnolia

Florăriile Magnolia au fost deschise cu 1.500 de euro în Bistrița și au ajuns să fie o afacere de succes. Compania deține 17 florării în 11 orașe, depozite en-gros și site-ul magnolia.ro. Florăriile Magnolia livrează florile prin curieri proprii în doar 2-4 ore în România și în maximum 24 de ore international și colaborează cu peste 58.000 de florării de top din 140 de țări. Se fac atât livrări internaționale, cât și interne - oferta include aranjamente florale, buchete de flori, flori pentru zile de naștere, plante de interior sau buchete de lux - detalii suplimentare aveți aici.

Florăria Iris

Un lanț de florării online și offline cu vechime în domeniu, care face și livrări, este Iris. Pentru comenzi se poate alege dintre coșuri cu flori, flori în cutii, buchete de flori, plante și altele. Livrările se fac în București, gratuit, în aceeași zi, în maximum 4 ore, dar se poate comanda de oriunde din țară și din afară (duminca nu se livrează internațional); aici poți citi mai multe informații.

Livrare flori la domiciliu

Florăria Maison D’Or

Flori în cutii, coșuri de flori, trandafiri criogenati, aranjamente florale, plante, sunt doar câteva dintre produsele care pot fi comandate de la florăria online Maison D’Or, de unde poți alege cadouri inspirate de flori și multe alte produse. Apăruta din 2017, florăria activează atât online cât și offline. În ceea ce privește livrările, comenzile sunt livrate prin curieri proprii (în Capitală gratuit, în dou[ ore de la comandă, pentru valoare mai mare de 99 de lei, altfel se percepe taxă de 20 de lei) sau prin firmă de curierat (zone limitrofe taxă de 25 de lei și în alte localități taxă de 40 de lei); tot ce ai nevoie să știi găsești aici.

Buchete.ro

Buchete.ro este o florărie online din România, cu o ofertă diversă de aranjamente florale - sortate pe categorii în funcție de buget, eveniment, destinatar, ocazie. Povestea a început în 2005, când retailerul a fost printre primii comercianți din țară care a acceptat plata cu card online. În ceea ce privește livrările, nu se trimit flori în afara României, iar pentru București și localitățile limitrofe (maxim 20 km) se livrează în aceeași zi, iar livrarea este gratuită, în aproximativ o oră și jumătate. În majoritatea orașelor mari din România comenzile pot ajunge în aceeași zi, de luni până sâmbătă (pentru localitațile ce pot fi selectate în pagina de plasare a comenzii transportul este gratuit dacă valoarea comenzii este de minim 200 lei, sau este 25 lei pentru comenzile sub 200 lei); aici afli tot ce ai nevoie să știi.

Livrare flori București

Florens

Florens este o florărie online, care livrează flori, buchete și aranjamente florale doar în București și în localitățile limitrofe din județul Ilfov, ce nu percepe costuri de transport, astfel că livrarea este gratuită. Există și o categorie cu selecție exclusivă, dar și diverse pentru evenimente și flori criogenate. Afacerea a fost deschisă din 2009, cu o florărie în zona Pipera din Capitală. - citește mai multe aici.

Flowers Garden

Florăria online Flowers Garden are un catalog ofertant cu buchete de flori pentru nuntă, botez, de Crăciun, corporate, aranjamente pentru ocazii dar și funerare. Prima florărie Flowers Garden a fost deschisă în 2000, iar livările se fac „personal sau prin livratori”, în București și Ilfov, în 2-4 ore de la plasarea comenzii pe site și cu un discount preferențial exclusiv online. La cerere, orice buchet de flori poate fi însoțit de un mesaj personalizat și de o surpriză pentru destinatar; aici poți găsi informații.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Florării online cu livrare oriunde în lume: de unde poți comanda aranjamente florale și buchete de flori