Lectură de un minut

24 Aug 2023 - Interviuri și Analize

Retailerii s-au pregătit pentru începutul școlii. Unde găsim reduceri la haine și încălțăminte pentru copii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Se apropie septembrie, prin urmare începe un nou an școlar. Comercianții nu au stat nici ei mult pe gânduri și au pregătit reduceri și oferte la haine, ghiozdane și încălțăminte. Iată o listă cu magazinele care au pregătit reduceri și oferte înainte de începutul școlii. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Iată o listă cu o parte din retaileri care au pregătit reduceri pentru haine și încălțăminte pentru copii.

Sport vision a pregătit reduceri de până la 30% la o gamă largă de produse, precum hanorace, încălțăminte, treninguri, veste și ghiozdane.

Pentru anotimpul rece, Sinsay comercializează geci pentru copii cu prețuri cuprinse între 49.99 și 159.99 de lei. Mai mult, articolele pot fi achizioționate și în rate.

Un alt retailer care a pregătit oferte - valabile până pe 12.09 - este H&M. Aici poți găsi dresuri, fuste, pantaloni, tricouri și pijamale pentru copii, bebeluși și adolescenți la prețuri reduse cu până la 49%.

De asemenea, Cocodrilo anunță reduceri de până la 15% la toate produsele noi, iar cele vechi pot fi achiziționate cu până la 70% reducere.

Reserved este un alt lanț de magazine care comercializeaza haine pentru copii. Și aici pot fi achiziționate o gamă largă de produse vestimentare, atât pentru fete cât și pentru băieți, cu reduceri cuprinse între 19% și 40%.

Pentru familii numeroase, CCC Shoes&Bags pune la dispoziție discounturi de 25% pentru al doilea produs cumpărat și de 50% pentru ce de-al treilea produs. Mai mult, al patrulea produs îl primești gratuit. Oferta este valabilă până pe 30.09, în limita stocului disponibil.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Nu în ultimul rând, Hippoland pune la dispoziție reduceri și promoții pentru ghiozdane și penare. Oferta este valabilă până pe data de 13 septembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Retailerii s-au pregătit pentru începutul școlii. Unde găsim reduceri la haine și încălțăminte pentru copii