Lectură de un minut

11 Dec 2019 -

Shopping City Timisoara - campanie de Craciun pentru 100 de copii

Abonează-te pe  

Shopping City Timisoara isi daruieste Craciunul pentru ca 100 de micuti din Timisoara sustinuti de Fundatia United Way sa poata merge la scoala.

Pentru mii de copii, iarna aduce si teama ca nu vor reusi sa mai ajunga la scoala, din cauza frigului si a saraciei. Atunci cand un copil sufera de foame, nu are haine, incaltaminte si rechizite - nu poate sa mearga zi de zi la scoala. Din pacate, lipsa hranei este una dintre principalele cauze ale abandonului scolar, fenomen ingrijorator, aflat in continua crestere in Romania.

Cu doar 2 euro, Fundatia United Way Romania poate asigura masa calda a unui elev pentru o zi si astfel sa il incurajeze sa continue studiile. Continuand sa invete, va putea sa isi construiasca o viata mai buna.
Cei care doresc sa doneze cei 2 euro o pot face atat punctual, cat si lunar, prin activarea donatiilor recurente. Este suficient sa trimita un SMS la 8844, cu textul „VIITOR” sau sa scaneze codul QR ce este amplasat pe afisele din intreg mall-ul Shopping City Timisoara.
Pentru ca putin cate putin putem face cu totii o fapta buna, Shopping City Timisoara transforma centrul comercial in ajutoarele lui Mos Craciun si va organiza o serie de evenimente prin care vizitatorii si nu numai sunt indemnati ca, la randul lor, sa isi daruiasca Craciunul acestor copii. Mai mult, cei care isi doresc sa ii sprijine pe cei mici pe termen lung, pot dona cei 2% din impozitul pe venit catre United Way, completand formularul disponibil pe pagina fundatiei sau prin donatii online, ce pot fi facute aici.
Mai multe donatii inseamna mai multe sanse la educatie pentru copiii mai putin norocosi.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Shopping City Timisoara si pe pagina de Facebook, dar si pe site-ul United Way Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Shopping City Timisoara - campanie de Craciun pentru 100 de copii