Lectură de un minut

06 Oct 2017 -

Reteaua MCA Comercial ajunge la zece unitati in Ramnicu Sarat

Abonează-te pe  

Unul dintre principalii retaileri de pe piata din Ramnicu Sarat, MCA Comercial, a deschis de curand a zecea unitate din cadrul retelei, dupa o investitie de jumatate de milion de lei, scrie magazinulprogresiv.

 

Noua locatie comerciala a retailerului MCA Comercial a fost deschisa in localitatea Ramnicelul. Aceasta are o suprafata de vanzare de 110 metri patrati si o gama de produse variata dintre care mai mult de trei sferturi este reprezentata de alimente.

Investitia intr-o unitate din zona rurala a fost facuta ca urmare a unei decizii privind puterea mare de cumparare a locuitorilor.

Aceeasi sursa l-a citat pe Alexandru Enescu, Director Divizia de Retail MCA Comercial care a completat:La acest factor s-a adaugat si faptul ca la capitolul concurenta vorbim despre competitori din categoria comertului traditional. Noi am reusit sa venim cu un format care se diferentiaza in piata, in primul rand prin numarul de SKU-uri care vine sa polarizeze nevoile consumatorilor din localitate”.

Afacerea MCA Comercial a inceput in anul 2000. Planurile de viitor includ finalizarea ridicarii unui depozit si extinderea retelei.

Sursa foto: facebook MCA Comercial

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Reteaua MCA Comercial ajunge la zece unitati in Ramnicu Sarat